Οι ΚΟΖΑ ΜΟΣΤΡΑ διασκεύασαν Θεοδωράκη

Οι ΚΟΖΑ ΜΟΣΤΡΑ διασκεύασαν Θεοδωράκη

Μια ακόμα ΄έκπληξη΄ απο τον Ηλία Κόζα και τους ΚΟΖΑ ΜΟΣΤΡΑ, το συγκρότημα που εκπροσώπησε τη χώρα μας το 2013 στο Μάλμε της Σουηδίας και που συνεχίζει τη πορεία του στο χώρο της μουσικής εντός και εκτός χώρας με ιδιαίτερη επιτυχία.
Ο μεγάλος μουσουργός Μίκης Θεοδωράκης ΄εμπιστεύτηκε΄το συγκρότημα για τη διασκευή του ΄Λεβέντη΄ενός τραγουδιού που γνωρίζουν οι πάντες,σε στίχους του Νότη Περγιάλη,και το αποτέλεσμα είναι εξαιρετικό.
Με θερμά λόγια εξάλλου ο Ηλίας Κόζας ευχαριστεί δημόσια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που διαθέτει -και εν μέσω πολλών συναυλιών τους και εμφανίσεων ανά το κόσμο-με το ακόλουθο μήνυμα :
“Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Μίκη Θεοδωράκη τον Άγγελο Κουτσούκη και τη Μαργαρίτα Θεοδωράκη για την πρόταση και την τεράστια τιμή που μας κάνανε καθώς και τους Θάνο Γκιουλετζή και τον Σταμάτη Πασόπουλο για τις νότες που μας χάρισαν.
READY…!!!
Απο το INFE Greece ευχόμαστε τα καλύτερα και γιατί όχι και καινούργιες εκπλήξεις απο το συγκρότημα που δίνει χρόνια τώρα το δικό του ιδιαίτερο στίγμα στα μουσικά πράγματα της χώρας χωρίς να ακολουθεί τους  “εύκολους” τρόπους εντυπωσιασμού.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.