Ξεκινά αύριο 14/02 η προπώληση των εισιτηρίων για την Eurovision 2017

Ξεκινά αύριο 14/02 η προπώληση των εισιτηρίων για την Eurovision 2017

Το πρώτο κύμα πωλήσεων των εισιτηρίων για την Eurovision 2017, θα ξεκινήσει την Τρίτη 14 Φεβρουαρίου στις 19.00 (τοπική ώρα), μετά από μία μεγάλη καθυστέρηση. Πάνω από 70.000 εισιτήρια θα πωληθούν για τα εννέα shows που θα λάβουν μέρος στην φετινή Eurovision. Έξι dress rehearsals, δύο ημιτελικοί και ο Μεγάλος Τελικός. Οι fans θα μπορούν να προμηθευτούν εισιτήρια από την διαδικτυακή σελίδα πωλήσεων εισιτηρίων Concert.ua.

Η εθνική εταιρία ραδιοτηλεόρασης της Ουκρανίας (UA:PBC) που θα μεταδώσει φέτος τον διαγωνισμό, θα επιληφθεί την πώληση εισιτηρίων σε συνεργασία με τους V TIcket, τους ιδιοκτήτες του Concert.ua.

Ο Joa Ola Sand, executive supervisor της Eurovision, δήλωσε:” Είμαστε ευχαριστημένοι που τα εισιτήρια για τον φετινό διαγωνισμό θα πωληθούν άμεσα, μετά από μία μικρή καθυστέρηση. Ο UA:PBC μας έχει διαβεβαιώσει ότι η συνεργασία με την Concert.ua. βαίνει καλώς και αυτό είναι ένα πολύ σημαντικό στοιχείο για τους fans που ανυπομονούν να αγοράσουν εισιτήρια για τον πολυαναμενόμενο διαγωνισμό στο Κίεβο. Είμαστε σίγουροι, ότι όσοι καταφέρουν να προμηθευτούν εισιτήρια, θα έχουν μία ευχάριστη εμπειρία τον Μάιο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.