Νορβηγία: 6 Shows θα πραγματοποιηθούν για το Melodi Grand Prix 2021

Νορβηγία: 6 Shows θα πραγματοποιηθούν για το Melodi Grand Prix 2021

Η Νορβηγία είναι μια από τις χώρες που επιβεβαίωσαν από νωρίς την συμμετοχή τους για την Eurovision 2021, την οποία θα επιλέξει μέσω του καθιερωμένου της εθνικού τελικού, του Melodi Grand Prix 2021. Ο Project Manager του Melodi Grand Prix, Stig Karlsen με δηλώσεις του στην Νορβηγική εφημερίδα Dagbladet αποκάλυψε λεπτομέρειες σχετικά με την διεξαγωγή της εθνικής επιλογής της Νορβηγίας για την Eurovision 2021.

Αρχικά ο Karlsen τόνισε πως θα ληφθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα για την προστασία από την μετάδοση του ιού COVID-19. Οι θεατές θα είναι πολύ λιγότεροι από ότι συνήθως, καθώς η Νορβηγική κυβέρνηση δεν επιτρέπει εκδηλώσεις με περισσότερους από 500 περευρισκόμενους. Παρόλα αυτά δεν θα υπολείπεται σε μεγαλοπρέπεια από τα προηγούμενα έτη.

O Karlsen στην συνέχεια επιβεβαίωσε πως θα υπάρξουν 6 συνολικά shows για το Melodi Grand Prix, όσα ακριβώς και πέρσι όπου διεξάχθηκαν συνολικά 5 ημιτελικοί και ο μεγάλος τελικός. Δεν ξέρουμε βέβαια αν το format θα είναι ακριβώς το ίδιο με πέρσι ή εάν θα υπάρξουν διαφοροποιήσεις.

Τέλος επιβεβαιώθηκε πως η Ulrikke, η εκπρόσωπος της Νορβηγίας με το τραγούδι Attention στην Eurovision 2020 που ακυρώθηκε λόγω της πανδημίας του ιού COVID-19,  θα δώσει το παρόν στον τελικό του Melodi Grand Prix 2021, απλά όχι ως διαγωνιζόμενη αλλά ως καλεσμένη. Αξίζει μάλιστα να σημειωθεί πως ο λόγος για τον οποίο δεν επιλέχθηκε με η Ulrikke με απευθείας ανάθεση, είναι σύμφωνα με υπεύθυνους της Νορβηγικής τηλεόρασης NRK, πως το Melodi Grand Prix ενισχύει σημαντικά την Νορβηγική μουσική βιομηχανία.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.