Νορβηγία 2017: Ποιος θα κερδίσει σύμφωνα τις εταιρίες στοιχημάτων;

Νορβηγία 2017: Ποιος θα κερδίσει σύμφωνα τις εταιρίες στοιχημάτων;

Άλλος ένας τελικός και μάλιστα με έλλειψη καθαρής εικόνας για το ποιος θα πάρει το εισιτήριο για το Κίεβο. Οι στοιχηματικές εταιρίες για τον τελικό του Melodi Grand Prix μας προσφέρουν ελάχιστες επιλογές συγκριτικά με άλλους τελικούς. Ο ενδιαφερόμενος παίκτης καλείται να βρει τον νικητή με σκοπό να πάει ταμείο όπως λέμε στην στοιχηματική ορολογία.

10 καλλιτέχνες θα διαγωνιστούν απόψε με σκοπό να κερδίσουν! Οι στοιχηματικές εταιρίες βρίσκονται σε μια μικρή σύγχυση καθώς δεν αποτιμούν με ομοιόμορφο τρόπο τα τραγούδια. Θα προσπαθήσουμε να πάμε προσεγγιστικά σύμφωνα με τον μέσο όρο των αποδόσεων που μας προσφέρουν.

Το μεγάλο φαβορί της βραδιάς είναι το ντουέτο Elin & The Woods με ένα φολκλορικό άκουσμα, μας καλούν να κάνουμε το πρώτο βήμα στην πίστη! Είμαστε έτοιμοι; Πρόκειται για ένα πολύ ιδιαίτερο κομμάτι το οποίο συγκεντρώνει το ενδιαφέρον των φανς. Στη δεύτερη θέση βρίσκεται ο γνωστός στη Νορβηγία κωμικός Kristian Valen ο οποίος με μια παλαιού τύπου μπαλάντα προσπαθεί να συγκινήσει τους ρομαντικούς του θεσμού. Βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από το φαβορί και όλα είναι ανοικτά.

Στην τρίτη θέση έχουμε τους Ammunition, ένα ροκ συγκρότημα το οποίο με μια καλή εμφάνιση μπορεί να κάνει την έκπληξη να ξεσηκώσει το στάδιο και γιατί όχι να είναι ο νικητής της βραδιάς. Τέταρτη στα στοιχήματα έρχεται η Ulrikke με ένα πιασάρικο κομμάτι με σύγχρονο ήχο αλλά χωρίς κάποια ιδιαίτερη κορύφωση.  Αποτελεί μαζί με την Ella, η οποία βρίσκεται στην πέμπτη θέση των στοιχημάτων, τα μεγάλα outsider τα οποία μπορούν να κλέψουν τη νίκη από τα φαβορί. Από εκεί και πέρα δεν φαίνεται κάποια συμμετοχή η οποία μπορεί να ξεχωρίσει και να ανατρέψει τις αποδόσεις των στοιχηματικών.

Συνημμένο μπορείτε να δείτε το recap των συμμετοχών.

https://www.youtube.com/watch?v=-_fZpMaIWO0

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.