Νορβηγία 2017: Ο Kare Magnus μαζί με την Line Elvsashagen παρουσιαστές του Melodi Gran Prix

Νορβηγία 2017: Ο Kare Magnus μαζί με την Line Elvsashagen παρουσιαστές του Melodi Gran Prix

Ο Kare Magnus και η Line Elvsashagen ανακοινώθηκαν ως οικοδεσπότες του φετινού Melodi Grand Prix της Νορβηγίας. Ο Kare έχει παρουσιάσει το Melodi τις προηγούμενες δύο χρονιές και φέτος θα το συμπαρουσιάσει μαζί με την Lime. Ωστόσο και η τελευταία έχει μία επαφή με την Eurovision καθώς το 2014 σχολίασε τον τελικό για λογαριασμό της δημόσιας τηλεόρασης της χώρας NRK3.

Οι 10 καλλιτέχνες που θα πάρουν μέρος στο Melodi Gran Prix θα ανακοινωθούν μέσα στον Φεβρουάριο. Η Νορβηγία θα επιλέξει τον εκπρόσωπό της για την Eurovision 2017 στις 11 Μαρτίου στο Όσλο. Ο εθνικός τους τελικός θα διεξαχθεί στο Spektrum του Όσλο και όπως γίνεται από το 2015 και μετά, θα υπάρχει μόνο μία βραδιά για την ανάδειξη του μεγάλου νικητή χωρίς ημιτελικούς.

Η διαδικασία επιλογής του εκπροσώπου αλλάζει φέτος καθώς στην ψηφοφορία θα συμμετέχουν και ειδικές επιτροπές από άλλες χώρες. Οι κριτικές αυτές επιτροπές οι οποίες θα προέρχονται από 10-12 χώρες από όλη την Ευρώπη θα έχουν λόγο στον τελικό αποτέλεσμα, καθώς οι Νορβηγοί πιστεύουν ότι αυτό θα βοηθήσει την χώρα να έχει καλύτερα αποτελέσματα, μετά τον περσινό αναπάντεχο αποκλεισμό τους.

Πέρυσι η Agnete με το Icebreaker δεν κατάφερε να περάσει στον μεγάλο τελικό της Eurovision κατακτώντας στον δεύτερο ημιτελικό την 13η θέση με 63 βαθμούς.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.