Νορβηγία: Τα αποτελέσματα του 4ου ημιτελικού του MGP 2022

Νορβηγία: Τα αποτελέσματα του 4ου ημιτελικού του MGP 2022

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο ο τέταρτος ημιτελικός της εθνικής επιλογής της Νορβηγίας για την Eurovision 2022, Melodi Grand Prix. Παρουσιαστές της βραδιάς, που πραγματοποιήθηκε στο H3 Arena Fornebu, ήταν οι Mikkel Niva και Annika Momrak.

Το φετινό MGP, περιλαμβάνει συνολικά 6 shows, 4 ημιτελικούς, την δεύτερη ευκαιρία και τον τελικό που θα διεξαχθεί στις 19 Φεβρουαρίου. Σε κάθε ημιτελικό παρακολουθούμε να διαγωνίζονται 4 καλλιτέχνες. Μια κριτική επιτροπή αποτελούμενη από επαγγελματίες, έχει προ-επιλέξει τις 5 από τις 10 συμμετοχές του τελικού, ενώ σήμερα παρακολουθήσαμε να ερμηνεύουν ζωντανά τη συμμετοχή τους οι Subwoolfer (Give That Wolf a Banana), που βρίσκονται ανάμεσα στους 5 φιναλίστ που προέκρινε η επιτροπή.

Οι 4 συμμετέχοντες του τέταρτου ημιτελικού, που διαγωνίστηκαν σε duels, ήταν οι εξής:

Πρώτο Duel

Δεύτερο Duel

Η Maria Mohn και η Sofie Fjellvang ήταν οι δύο υποψήφιες που συγκέντρωσαν τις περισσότερες ψήφους του κοινού, κι έτσι “μονομάχησαν” στο Gold Duel, με νικήτρια της μονομαχίας αλλά και του τέταρτου ημιτελικού, την Sofie Fjellvang, η οποία κέρδισε μια θέση στον τελικό του διαγωνισμού.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.