Νορβηγία: Τα αποτελέσματα του τέταρτου ημιτελικού του Melodi Grand Prix 2021

Νορβηγία: Τα αποτελέσματα του τέταρτου ημιτελικού του Melodi Grand Prix 2021

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο ο τέταρτος ημιτελικός της εθνικής επιλογής της Νορβηγίας για την Eurovision 2021, Melodi Grand Prix. Παρουσιαστές της βραδιάς, που πραγματοποιήθηκε στο H3 Arena Fornebu, ήταν οι Kåre Magnus Bergh, Ingrid Gjessing Linhave και Ronny Brede Aase.

Το φετινό MGP, περιλαμβάνει συνολικά 5 ημιτελικούς και τον τελικό που θα διεξαχθεί στις 20 Φεβρουαρίου. Μια κριτική επιτροπή αποτελούμενη από επαγγελματίες, έχει προ-επιλέξει τις 6 από τις 12 συμμετοχές του τελικού, ενώ σήμερα είδαμε να ερμηνεύει ζωντανά την συμμετοχή του, η οποία βρίσκεται εκτός συναγωνισμού, ο Atle Pettersen (World on Fire), αφού είναι ένας από τους 6 φιναλίστ που προέκρινε η κριτική επιτροπή.

Οι 4 συμμετέχοντες του τέταρτου ημιτελικού που παρακολουθήσαμε απόψε να διαγωνίζονται σε duels, ήταν οι εξής:

Marianne Pentha & Mikkel Gaup – “Pages” VS Landeveiens Helter – “Alt det der”

KiiM – “My Lonely Voice” VS Royane – “Circus”

Οι Marianne Pentha & Mikkel Gaup και ο KiiM ήταν οι δύο υποψήφιοι που συγκέντρωσαν τις περισσότερες ψήφους του κοινού, κι έτσι “μονομάχησαν” στο Gold Duel, με νικητή της μονομαχίας αλλά και του τέταρτου ημιτελικού, τον KiiM με το τραγούδι My Lonely Voice.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.