Νορβηγία: Τα αποτελέσματα του πρώτου ημιτελικού του Melodi Grand Prix 2020

Νορβηγία: Τα αποτελέσματα του πρώτου ημιτελικού του Melodi Grand Prix 2020

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο ο πρώτος ημιτελικός της εθνικής επιλογής της Νορβηγίας για την Eurovision 2020, Melodi Grand Prix. Παρουσιαστές της βραδιάς, που πραγματοποιήθηκε στο H3 Arena Fornebu, ήταν οι Kåre Magnus Bergh, Ingrid Gjessing Linhave και Ronny Brede Aase.

Το φετινό MGP, περιλαμβάνει συνολικά 5 ημιτελικούς και τον τελικό που θα διεξαχθεί στις 15 Φεβρουαρίου. Ο κάθε ημιτελικός αντιστοιχεί σε μια διοικητική περιφέρεια της Νορβηγίας (Βόρεια, Κεντρική, Δυτική, Ανατολική και Νότια Νορβηγία). Μια κριτική επιτροπή αποτελούμενη από επαγγελματίες, έχει προ-επιλέξει τις 5 από τις 10 συμμετοχές του τελικού. Σήμερα είδαμε να ερμηνεύει ζωντανά την συμμετοχή του, η οποία βρίσκεται εκτός συναγωνισμού, ο Sondrey (Take My Time), που είναι ένας από τους 5 φιναλίστ που προέκρινε η κριτική επιτροπή.

https://www.youtube.com/watch?v=z4ClwK4Z2Dk

Οι 4 συμμετέχοντες από την Νότια Νορβηγία που παρακολουθήσαμε απόψε να διαγωνίζονται σε duels, ήταν οι εξής:

Geirmund – Come Alive VS Lisa Børud – Talking About Us

Kim Rysstad – Rainbow VS Raylee – Wild

Η Lisa Børud και η Raylee ήταν οι δύο υποψήφιες που συγκέντρωσαν τις περισσότερες ψήφους του κοινού, που ψήφιζε online, κι έτσι μονομάχησαν στο Gold Duel, με νικήτρια της μονομαχίας αλλά και του πρώτου ημιτελικού, την Raylee.

https://www.youtube.com/watch?v=rHLTOmzAZLw

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.