Νορβηγία: Τα αποτελέσματα του πέμπτου ημιτελικού του Melodi Grand Prix 2021

Νορβηγία: Τα αποτελέσματα του πέμπτου ημιτελικού του Melodi Grand Prix 2021

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο ο πέμπτος και τελευταίος ημιτελικός της εθνικής επιλογής της Νορβηγίας για την Eurovision 2021, Melodi Grand Prix. Παρουσιαστές της βραδιάς, που πραγματοποιήθηκε στο H3 Arena Fornebu, ήταν οι Kåre Magnus Bergh, Silje Nordnes και Ronny Brede Aase.

Το φετινό MGP, περιλαμβάνει συνολικά 5 ημιτελικούς και τον τελικό που θα διεξαχθεί στις 20 Φεβρουαρίου. Μια κριτική επιτροπή αποτελούμενη από επαγγελματίες, έχει προ-επιλέξει τις 6 από τις 12 συμμετοχές του τελικού, ενώ σήμερα είδαμε να ερμηνεύει ζωντανά την συμμετοχή του, η οποία βρίσκεται εκτός συναγωνισμού, ο Rein Alexander (Eyes Wide Open), αφού είναι ένας από τους 6 φιναλίστ που προέκρινε η κριτική επιτροπή.

Οι 4 συμμετέχοντες του πέμπτου ημιτελικού που παρακολουθήσαμε απόψε να διαγωνίζονται σε duels, ήταν οι εξής:

TuVeia – Bli med meg på gar’n VS RIVER – Coming Home

Ane.Fin – Walking in My Sleep VS IMERIKA – I Can’t Escape

Οι RIVER και η IMERIKA ήταν οι δύο υποψήφιοι που συγκέντρωσαν τις περισσότερες ψήφους του κοινού, κι έτσι “μονομάχησαν” στο Gold Duel, με νικήτρια της μονομαχίας αλλά και του πέμπτου ημιτελικού, την IMERIKA με το τραγούδι I Can’t Escape.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.