Νορβηγία: Τα αποτελέσματα του δεύτερου ημιτελικού του Melodi Grand Prix 2021

Νορβηγία: Τα αποτελέσματα του δεύτερου ημιτελικού του Melodi Grand Prix 2021

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο ο δεύτερος ημιτελικός της εθνικής επιλογής της Νορβηγίας για την Eurovision 2021, Melodi Grand Prix. Παρουσιαστές της βραδιάς, που πραγματοποιήθηκε στο H3 Arena Fornebu, ήταν οι Kåre Magnus Bergh, Ingrid Gjessing Linhave και Ronny Brede Aase.

Το φετινό MGP, περιλαμβάνει συνολικά 5 ημιτελικούς και τον τελικό που θα διεξαχθεί στις 20 Φεβρουαρίου. Μια κριτική επιτροπή αποτελούμενη από επαγγελματίες, έχει προ-επιλέξει τις 6 από τις 12 συμμετοχές του τελικού, ενώ σήμερα είδαμε να ερμηνεύει ζωντανά την συμμετοχή του, η οποία βρίσκεται εκτός συναγωνισμού, το γκρουπ Stavangerkameratene (Barndomsgater), που είναι ένας από τους 6 φιναλίστ που προέκρινε η κριτική επιτροπή.

https://www.youtube.com/watch?v=Blv3BdzeiRE

Οι 4 συμμετέχοντες του δεύτερου ημιτελικού που παρακολουθήσαμε απόψε να διαγωνίζονται σε duels, ήταν οι εξής:

Ketil Stokkan – “My Life is OK” VS Daniel Owen – “Psycho”

Raylee – “Hero” VS Maria Solheim – “Nordlyset”

Στους καλλιτέχνες που συμμετείχαν σε αυτόν τον ημιτελικό συναντήσαμε την Raylee η οποία συμμετείχε στο MGP 2020 με το τραγούδι Wild, καθώς και τον Ketil Stokkan ο οποίος εκπροσώπησε την Νορβηγία στην Eurovision 1986 με το τραγούδι Romeo και στην Eurovision 1990 με το τραγούδι Brandenburger Tor.

Ο Daniel Owen και η Raylee ήταν οι δύο υποψήφιοι που συγκέντρωσαν τις περισσότερες ψήφους του κοινού, κι έτσι “μονομάχησαν” στο Gold Duel, με νικήτρια της μονομαχίας αλλά και του δεύτερου ημιτελικού, την Raylee με το τραγούδι Hero.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.