Νορβηγία: Τα αποτελέσματα της Δεύτερης Ευκαιρίας του MGP 2022

Νορβηγία: Τα αποτελέσματα της Δεύτερης Ευκαιρίας του MGP 2022

Μάχη για μια θέση στον τελικό του MGP έδωσαν οι συμμετοχές που διαγωνίστηκαν για τη Δεύτερη Ευκαιρία.

Την περασμένη Δευτέρα πραγματοποιήθηκε ο πρώτος γύρος της δεύτερης ευκαιρίας της νορβηγικής επιλογής εκπροσώπου για την Eurovision 2022, Melodi Grand Prix, όπου προκρίθηκαν 4 συμμετοχές και “πάλεψαν” απόψε στον δεύτερο γύρο αυτής της φάσης. Παρουσιαστές της βραδιάς, που θα διεξήχθη στο H3 Arena Fornebu, ήταν οι Mikkel Niva, Annika Momrak και Kåre Magnus Bergh.

Το φετινό MGP, περιλαμβάνει συνολικά 6 shows, 4 ημιτελικούς, την δεύτερη ευκαιρία και τον τελικό που θα διεξαχθεί στις 19 Φεβρουαρίου. Σε κάθε ημιτελικό παρακολουθούσαμε να διαγωνίζονται 4 καλλιτέχνες σε Duels. Αυτό θα συμβεί και σήμερα. Οι 4 συμμετοχές του δεύτερου γύρου της δεύτερης ευκαιρίας, προέκυψαν μέσω μιας ειδικής εκπομπής που μεταδόθηκε τη Δευτέρα και είδαμε τις εμφανίσεις όλων των διαγωνιζομένων, 12 στον αριθμό, που δεν κατάφεραν να προκριθούν στον τελικό μέσα από την διαδικασία των ημιτελικών, ενώ το αποτέλεσμα καθόρισε το κοινό με την ψήφο του.

Μια κριτική επιτροπή αποτελούμενη από επαγγελματίες, έχει προ-επιλέξει τις 5 από τις 10 συμμετοχές του τελικού, ενώ σήμερα παρακολουθήσαμε να ερμηνεύει ζωντανά τη συμμετοχή της η Anna-Lisa Kumoji (Queen Bees), που βρίσκεται ανάμεσα στους 5 φιναλίστ που προέκρινε η κριτική επιτροπή.

Οι 4 υποψήφιοι που διεκδίκησαν το τελευταίο εισιτήριο του τελικού, είναι οι εξής:

Οι δύο με τις περισσότερες ψήφους του κοινού, “μονομάχησαν” στο Gold Duel και αυτές οι συμμετοχές ήταν οι εξής:

Gold Duel

Maria Mohn – Fly
Trollfest – Dance Like a Pink Flamingo

Στον τελικό τελικά προκρίθηκε η Maria Mohn με το Fly.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.