Νορβηγία: Οι συμμετέχοντες του 1ου ημιτελικού και οι 6 πρώτοι φιναλίστ του MGP 2021 – Ακούστε τα τραγούδια του 1ου ημιτελικού

Νορβηγία: Οι συμμετέχοντες του 1ου ημιτελικού και οι 6 πρώτοι φιναλίστ του MGP 2021 – Ακούστε τα τραγούδια του 1ου ημιτελικού

Πριν από λίγο, η δημόσια τηλεόραση της Νορβηγίας, NRK, σε συνέντευξη Τύπου που πραγματοποίησε, αποκάλυψε τους 6 πρώτους φιναλίστ της εθνικής επιλογής της χώρας για την Eurovision 2021, Melodi Grand Prix, αλλά και τους 4 υποψήφιους του 1ου ημιτελικού με τις συμμετοχές τους.

Το φετινό MGP αποτελείται από 6 σόους, 5 ημιτελικούς και τον μεγάλο τελικό. Σε κάθε ημιτελικό θα δούμε να διαγωνίζονται 4 υποψήφιοι σε duels, ενώ στον τελικό θα λάβουν μέρος 12 συμμετέχοντες, 2 παραπάνω από πέρυσι. Μια κριτική επιτροπή αποτελούμενη από επαγγελματίες, έχει προ-επιλέξει τις 6 από τις 12 συμμετοχές του τελικού. Οι υπόλοιπες 5 θα προκύψουν από τους ημιτελικούς, ενώ σε μία συμμετοχή που δεν θα καταφέρει να προκριθεί από τους ημιτελικούς, θα δοθεί μια wildcard.

Οι συμμετέχοντες του 1ου ημιτελικού του MGP 2021, είναι οι εξής:

Οι 6 φιναλίστ του MGP 2021, που θα παρουσιάσουν τις συμμετοχές τους στους ημιτελικούς του διαγωνισμού, είναι οι εξής:

  • TIXOut of the Dark
  • Atle PettersenWorld On Fire
  • StavangerkamerateneBarndomsgater
  • Kaja RodeFeel Again
  • Rein AlexanderEyes Wide Open
  • KEiiNOMonument

Ανάμεσα στους υποψήφιους του τελικού συναντάμε τους εκπροσώπους της Νορβηγία το 2019, KEiiNO, όπου με το τραγούδι Spirit in the Sky κατέλαβαν την 6 θέση στον τελικό, αλλά και τον Rein Alexander, όπου τον είδαμε να παίρνει μέρος και πέρυσι στο MGP, φτάνοντας μέχρι τον τελικό του διαγωνισμού.

Ο 1ος ημιτελικός του MGP 2021, θα πραγματοποιηθεί το ερχόμενο Σάββατο 16 Ιανουαρίου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.