Νορβηγία: Οι παρουσιαστές του Melodi Grand Prix 2022

Νορβηγία: Οι παρουσιαστές του Melodi Grand Prix 2022

Η δημόσια τηλεόραση της Νορβηγίας NRK, ανακοίνωσε τους 3 παρουσιαστές της εθνικής επιλογής της για την Eurovision 2022, Melodi Grand Prix. Πρόκειται για τον Kåre Magnus Bergh, την Annika Momrak και τον Mikkel Niva.

Ο Kåre Magnus Bergh έχει παρουσιάσει τον διαγωνισμό επτά φορές στο παρελθόν. Η Annika είναι περισσότερο γνωστή για τα βίντεό της στο NRK 4ETG στο YouTube και τη νίκη της στο MGP Junior το 2013 ως μέλος του γκρουπ Unik 4. Στα 22 της, η Annika είναι η νεότερη οικοδέσποινα στην 62χρονη ιστορία του Melodi Grand Prix. Ο Mikkel δεν είναι άγνωστος στη βιομηχανία της τηλεόρασης, καθώς έχει εργαστεί στα MGP Junior και στο Kvelden før kvelden (χριστουγεννιάτικη εκπομπή της NRK που μεταδίδεται από το 1980).

Οι 3 παρουσιαστές θα ανακοινώσουν τις 21 συμμετοχές του Melodi Grand Prix 2022, μέσω μια συνέντευξης Τύπου στις 10 Ιανουαρίου, όπου θα ακούσουμε και για πρώτη φορά όλα τα τραγούδια του διαγωνισμού.

Το MGP 2022 θα ξεκινήσει στις 15 Ιανουαρίου με τον πρώτο ημιτελικό και θα ολοκληρωθεί στις 19 Φεβρουαρίου με την διεξαγωγή του τελικού. Πιο αναλυτικά:

  • Πρώτος ημιτελικός – 15 Ιανουαρίου
  • Δεύτερος ημιτελικός – 22 Ιανουαρίου
  • Τρίτος ημιτελικός – 29 Ιανουαρίου
  • Τέταρτος ημιτελικός – 5 Φεβρουαρίου
  • Πέμπτος ημιτελικός – 12 Φεβρουαρίου
  • Τελικός – 19 Φεβρουαρίου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.