Νορβηγία: Κυκλοφόρησε το τραγούδι των KEiiNO για τον εθνικό τελικό της χώρας “MGP 2021”

Νορβηγία: Κυκλοφόρησε το τραγούδι των KEiiNO για τον εθνικό τελικό της χώρας “MGP 2021”

Κυκλοφόρησε πριν από λίγο το τραγούδι των φιναλίστ που βρίσκονται απευθείας στον τελικό της εθνικής επιλογής της Νορβηγίας για την Eurovision 2021, Melodi Grand PrixKEiiNO (Monument).

Λίγο πριν από τους ημιτελικούς του Σαββάτου, θα κυκλοφορούν τα τραγούδια των φιναλίστ του εθνικού τελικού. Στον αυριανό πρώτο ημιτελικό, εκτός από τους 4 διαγωνιζόμενους, θα παρακολουθήσουμε και 2 φιναλίστ της επιλογής, όπου θα μας παρουσιάσουν ζωντανά τις συμμετοχές τους. Πριν από λίγο, λοιπόν, κυκλοφόρησε το lyric video του τραγουδιού Monument των KEiiNO, ενώ αναμένουμε και την συμμετοχή του TIX.

Λίγα λόγια για τους KEiiNO

Οι KEiiNO είναι ένα μουσικό γκρουπ το οποίο δημιουργήθηκε το 2018 και αποτελείται από 3 μέλη, τον Tom Hugo, τον Fred Buljo και την Alexandra Rotan. Το πρώτο τους single κυκλοφόρησε το 2019 με τίτλο Spirit in the Sky, όπου αποτέλεσε και την συμμετοχή της Νορβηγίας στην Eurovision 2019, καταλαμβάνοντας την 6η θέση στον μεγάλο τελικό του Τελ Αβίβ. Έπειτα από το πρώτο τους single, κυκλοφόρησαν ακόμα 10, με κάποια αυτά να συμπεριλαμβάνονται στο πρώτο και μοναδικό τους μουσικό άλμπουμ, OKTA (2020). Μετά από δύο χρόνια, αποφάσισαν να λάβουν και πάλι μέρος στην εθνική διαδικασία επιλογής της χώρας τους για την Eurovision, με το τραγούδι Monument, όπου πρόκειται για ένα uptempo electro-pop τραγούδι. Δημιουργοί του Monument, είναι οι KEiiNO μαζί με τους Alexander Nyborg Olsson και Rüdiger Schramm.

Μια κριτική επιτροπή αποτελούμενη από επαγγελματίες, έχει προ-επιλέξει τις 6 από τις 12 συμμετοχές του τελικού, ενώ οι υπόλοιπες θέσεις θα συμπληρωθούν με τους νικητές των 5 ημιτελικών, συν 1 wildcard που θα δοθεί σε έναν από τους υποψήφιους και δεν θα καταφέρει να προκριθεί από την διαδικασία των ημιτελικών.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.