Νορβηγία: Δείτε το videoclip του Monument των Keiino

Νορβηγία: Δείτε το videoclip του Monument των Keiino

Κυκλοφόρησε προ ολίγου το videoclip του τραγουδιού Monument, με το οποίο οι  Keiino θα συμμετάσχουν απευθείας στον τελικό του MGP 2021, την εθνική διαδικασία επιλογής τραγουδιού της Νορβηγίας για την φετινή Eurovision. O τελικός θα πραγματοποιηθεί στις 20 Φεβρουαρίου.

Το videoclip περιλαμβάνει σκηνές από όμορφα  φυσικά τοπία της Νορβηγίας. Τα μέλη του συγκροτήματος είναι διασκορπισμένα σε διαφορετικά μέρη. Ακολουθώντας μια φωτογραφία συναντιόνται στην κορυφή ενός βουνού.

Λίγα λόγια για τους Keiino

Οι Keiino είναι ένα τριμελές συγκρότημα αποτελούμενο από τους Tom Hugo, Fred Buljo, Alexandra Rotan. Δημιουργήθηκε με σκοπό την Eurovision 2019, όπου με το τραγούδι Spirit in the sky εκπροσώπησαν την Νορβηγία και κατέλαβαν την 6η θέση, φτάνοντας μάλιστα στην κορυφή της βαθμολογίας του televoting. Μετά την Eurovision 2019 συνέχισαν μαζί κυκλοφορόντας τραγούδια που συνδυάζουν την Σκανδιναβική dance/pop και το Joik την παραδοσιακή μουσική των Sami.

Eικόνα:escxtra.com

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.