Νικήτρια η Ελλάδα στο Press Poll του Jury Rehearsal για τον Α’ Ημιτελικό

Νικήτρια η Ελλάδα στο Press Poll του Jury Rehearsal για τον Α’ Ημιτελικό

To Κλίμα για την Ελληνική συμμετοχή με την Αμάντα Γεωργιάδη και το Die Together γίνεται κάθε μέρα και πιο θετικό, καθώς οι δημοσιογράφοι και οι fans που παρακολούθησαν την Jury Rehearsal την ανέδειξαν στην πρώτη θέση.

Το Press Poll που πραγματοποιείται κάθε μέρα που διεξάγονται πρόβες από το escxtra.com έχει γίνει θεσμός τα τελευταία χρόνια, αποτυπώνοντας έως ένα βαθμό τις πρώτες αντιδράσεις των παρεβρισκόμενων από τις πρόβες. Έτσι λοιπόν μετά το πέρας της πλέον σημαντικής πρόβας, της Jury Rehearsal την οποία παρακολουθούν τα μέλη των κριτικών επιτροπών που θα διαμορφώσουν κατά 50% μέσω αυτής της πρόβας και όχι με βάση την ερμηνεία που θα δούμε αύριο.

Στο αποψινό Press Poll, οι παρεβρισκόμενοι δημοσιογράφοι και fans ψήφισαν στην πρώτη θέση της Ελλάδα, με μικρή διαφορά από την δεύτερη Ολλανδία. Αναλυτικά τα αποτελέσματα:

11Austria5.70%
12Iceland3.50%
13Denmark2.60%
14Croatia2.20%
15Switzerland2.10%
16Slovenia1.90%
17Bulgaria1.50%

Ως INFE Greece φυσικά ευχόμαστε τα αποτελέσματα αυτά να επαληθευτούν και η Ελλάδα να πετύχει μια θριαμβευτική πρόκριση από τον Α’ Ημιτελικό.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.