Νέο επεισόδιο της σαπουνόπερας “Μπομπιάδα”

Νέο επεισόδιο της σαπουνόπερας “Μπομπιάδα”

Μετά από την “Tραϊσταριάδα”, όπου σχεδόν κάθε μέρα είχαμε κάποιο σκάνδαλο ή δήλωση να μας απασχολεί, σε μια απέλπιδα προσπάθεια του Mihai Traistrariu να πάρει το εισιτήριο για τη Γιουροβίζιον, πριν καταποντιστεί στην 5η θέση του Ρουμανικού τελικού, έχουμε νέα σαπουνόπερα: την… “Μπομπιάδα”.

Ο Ολλανδός Douwe Bob, λοιπόν, μετά από τη δήλωσή του ότι είναι bisexual και την ανακοίνωση ότι θα ανοίξει μπαρ στη Στοκχόλμη για τις ημέρες του διαγωνισμού, δήλωσε περήφανος ότι πόνταρε 1000 Ευρώ στον εαυτό του ότι θα κερδίσει! Εάν συμβεί αυτό, “θα βάλει στην τσέπη του” 80.000 Ευρώ, καθότι η Ολλανδία “έχει στο τσεπάκι της” τον αποκλεισμό, σύμφωνα πάντα με τα γραφεία στοιχημάτων.

Εμείς από την πλευρά μας περιμένουμε το νέο επεισόδιο της σαπουνόπερας, δηλαδή τι άλλο θα σκαρφιστεί για λίγη δημοσιότητα… Φοβόμαστε, πάντως, με τούτα και με εκείνα ότι ο πάταγος από τον καράπατο που τον περιμένει θα είναι εξίσου εκκωφαντικός με εκείνον του Mihai. Οψόμεθα…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.