Νέος κίνδυνος για τη ρωσική συμμετοχή στο Κίεβο

Νέος κίνδυνος για τη ρωσική συμμετοχή στο Κίεβο

Όπως μεταδίδει το BBC, αλλά και διάφορες άλλες ιστοσελίδες ένα νέο κίνδυνο αντιμετωπίζει η ρωσική συμμετοχή στο Κίεβο. Μία συναυλία που έδωσε στην Κριμαία η Julia Samoilova το 2015, ίσως να είναι ο λόγος να της απαγορευθεί η είσοδος στην Ουκρανία το Μάιο κατά τη διάρκεια της Eurovision. 

Η Olena Gitlyanska στέλεχος της ουκρανικής δημόσιας τηλεόρασης έγραψε στο FB πριν από λίγο, ότι θα πρέπει να ληφθεί μία ισορροπημένη απόφαση στο αν θα πρέπει να επιτραπεί η είσοδος στην Ουκρανία στην Julia Samoilova ή όχι.

Πάντως η εκπρόσωπος της Ρωσίας στο φετινό διαγωνισμό δεν συμπεριλαμβάνεται στη λίστα με τους 140 Ρώσους καλλιτέχνες, που τους έχει απαγορευθεί η είσοδος στην Ουκρανία, εξαιτίας της συμμετοχής τους σε συναυλίες και άλλους είδους εκδηλώσεις στην Κριμαία, μετά την “προσάρτησή” της στην Ρωσία, χωρίς να έχουν λάβει άδεια εισόδου από την κυβέρνηση του Κιέβου.

Ο InfeGreece θα παρακολουθεί το θέμα στενά και θα σας ενημερώνει για κάθε εξέλιξη.

Πηγή: BBC

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.