Μολδαβία: Τα 10 τραγούδια του εθνικού τελικού της χώρας O Melodie Pentru Europa 2019

Μολδαβία: Τα 10 τραγούδια του εθνικού τελικού της χώρας O Melodie Pentru Europa 2019

Σήμερα πραγματοποιήθηκαν οι auditions για τις 28 συμμετοχές που υποβλήθηκαν για τον εθνικό τελικό της Μολδαβίας, O Melodie Pentru Europa 2019. Μια ειδική κριτική επιτροπή, βαθμολόγησε τα τραγούδια από 0 έως 12 βαθμούς, με βάση την μελωδία, την αυθεντικότητα του τραγουδιού καθώς και την φωνητική απόδοση και ερμηνεία του καλλιτέχνη.

Έτσι λοιπόν, οι 10 συμμετοχές που συγκέντρωσαν την υψηλότερη βαθμολογία και θα διαγωνιστούν για την εκπροσώπηση της χώρας στην Eurovision 2019, είναι οι εξής:

Η δημόσια τηλεόραση της Μολδαβίας TRM, είχε ανακοινώσει ότι ο εκπρόσωπος της χώρας για φέτος θα προκύψει έπειτα από έναν ημιτελικό και τον τελικό του O Melodie Pentru Europa. Λόγω όμως του περιορισμένου αριθμού αιτήσεων για τον διαγωνισμό, αποφασίστηκε να διεξαχθεί μόνο ο τελικός που θα πραγματοποιηθεί στις 3 Μαρτίου.

Η Μολδαβία συμμετείχε για πρώτη φορά στον διαγωνισμό της Eurovision το 2005 και έκτοτε συμμετέχει ανελλιπώς. Η καλύτερη της θέση είναι η τρίτη το 2017 με τους Sunstroke Project  και το Hey Mama. Το 2018 κατέλαβε την 10η θέση με τους DoReDos και το Lucky Day, ένα τραγούδι το οποίο σκηνογράφησε ο Φωκάς Ευαγγελινός.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.