Μολδαβία: στις 25 Φεβρουαρίου ο τελικός

Μολδαβία: στις 25 Φεβρουαρίου ο τελικός

Ο δημόσιος ραδιοτηλεοπτικός φορέας της Μολδαβίας, TRM, ανακοίνωσε λεπτομέρειες σχετικά με την είσοδο των καλλιτεχνών στην εθνική επιλογή της χώρας, όπως και τους κανόνες για το  O melodie pentru Europa 2017.

Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων λήγει στις 18 Ιανουαρίου. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν τις αιτήσεις τους στα γραφεία του TRM στο Κισινάου ή online μέσω e-mail στη διεύθυνση eurovision@trm.md. Οι δημιουργοί των τραγουδιών μπορούν να είναι οποιασδήποτε εθνικότητας, ωστόσο οι ερμηνευτές θα πρέπει να είναι μόνιμοι κάτοικοι Μολδαβίας (σε περίπτωση ντουέτου ή συγκροτήματος τουλάχιστον το 50%).

Οι αιτούμενοι που πληρούν τις προδιαγραφές, θα κληθούν σε live audition στις 21 Ιανουαρίου. Μια κριτική επιτροπή θα επιλέξει τους 14 καλλιτέχνες που θα συμμετάσχουν στον ημιτελικό του “O melodie pentru Europa”, που θα πραγματοποιηθεί στις 24 Φεβρουαρίου. Συνολικά 8 τραγούδια θα προχωρήσουν στη φάση του τελικού (4 επιλεγμένα από την κριτική επιτροπή και 4 από την τηλεψηφοφορία των τηλεθεατών). Ο νικητής θα αποφασιστεί 50% από το κοινό και 50% από την επιτροπή.

Σε περίπτωση ανεπαρκούς αριθμού συμμετεχόντων, το TRM διατηρεί το δικαίωμα παράλειψης του ημιτελικού, πηγαίνοντας απευθείας στον τελικό στις 25 Φεβρουαρίου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.