Μολδαβία: Και επίσημα με την Natalia Gordienko στην Eurovision 2021

Μολδαβία: Και επίσημα με την Natalia Gordienko στην Eurovision 2021

Η δημόσια τηλεόραση της Μολδαβίας TRM, επιβεβαίωσε σήμερα ότι η περσινή εκπρόσωπος της χώρας Natalia Gordienko, θα είναι αυτή που θα την εκπροσωπήσει και φέτος, μιας και ο περσινός διαγωνισμός είχε ακυρωθεί λόγω του COVID-19.

Η ανακοίνωση της TRM, αναφέρει:

Δεδομένου ότι η καλλιτέχνης που επιλέχθηκε για το 2020 δεν είχε την ευκαιρία να συμμετάσχει λόγω ανωτέρας βίας, η Οργανωτική Επιτροπή αποφάσισε ότι η Natalia Gordienko θα έχει την ευκαιρία να εκπροσωπήσει τη Μολδαβίας στην Eurovision 2021. Σύμφωνα με τους κανόνες που ανακοινώθηκαν από την Ευρωπαϊκή Ένωση Ραδιοτηλεοπτικών Μεταδόσεων (EBU), η τραγουδίστρια θα παρουσιάσει την νέα της συμμετοχή έως τις 8 Μαρτίου 2021.

Ωστόσο, τον Ιούλιο η Natalia άλλαξε τα στοιχεία στο βιογραφικό της στο Instagram σε “εκπρόσωπος της Μολδαβίας το 2021”.

H Μολδαβία επέλεξε την εκπρόσωπο της για την Eurovision 2020 μέσω του εθνικού της τελικού, Finala națională 2020. Στον εθνικό τελικό διαγωνίστηκαν συνολικά 20 συμμετοχές και ο νικητής προέκυψε κατά 50% από την κριτική επιτροπή και κατά 50% από televoting. Νικήτρια αναδείχθηκε η Natalia Gordienko με το τραγούδι Prison η οποία ήρθε πρώτη τόσο στην βαθμολογία της επιτροπής όσο και του televoting.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.