Μιχάλης Ρακιντζής: “Συγγνώμη, η Eurovision δεν είναι για μένα”

Μιχάλης Ρακιντζής: “Συγγνώμη, η Eurovision δεν είναι για μένα”

Στην εκπομπή της ΕΡΤ “Αυτός κι ο Άλλος βρέθηκε πρόσφατα καλεσμένος ο Μιχάλης Ρακιντζής ο οποίος μίλησε για διάφορα θέματα της επικαιρότητας, κορυφαίες συνεργασίες του αλλά και για την Eurovision.

Συγκεκριμένα ανέφερε για τον διαγωνισμό:

Δεν με πειράζει που με ρωτάνε ακόμα για το τραγούδι γιατί προφανώς ήταν κάτι που δεν πέρασε κι έφυγε.

Συγγνώμη, η Eurovision δεν είναι για μένα. Δεν πήγα στη Eurovision για να μου κάνει καλό ή κακό. Ήταν κόντρα! Δεν ήξερα ακριβώς σε τι περιβάλλον πηγαίνω. Είχα δει Eurovision, αλλά άλλο να δεις και άλλο να πας. Δεν μετανιώνω ποτέ για τίποτα! Είναι λίγο μυστήριο… Αν μου έλεγες να ξαναπάω, θα έλεγα ότι δεν είναι για εμένα.

Αν και παραδέχθηκε ότι του αρέσει το S.A.G.A.P.O. ,δήλωσε για το 2002:

Ο διαγωνισμός ήταν πολύ φρου-φρου, ήμασταν ξένα σώματα! Είναι λίγο απρόβλεπτα τα πράγματα με τη Eurovision, αλλά βγήκαν και οι Lordi. Το θέμα είναι όταν κάνεις κάτι, να το υποστηρίξεις, να το χαρείς. […] Το τραγούδι πολεμήθηκε πάρα πολύ με το που “έσκασε μύτη” εδώ, τα fan club στο εξωτερικό παρακολουθούν τι γίνεται στην Ελλάδα, δεν τους ξεφεύγει τίποτα, τα ξέρουν όλα χαρτί και καλαμάρι. Είχε διαμορφωθεί ένα κλιματάκι, το οποίο ήταν πολύ εχθρικό για εμάς και αυτοί ήταν εχθρικοί για εμάς.

Ο Μιχάλης Ρακιντζής το 2002 κατέλαβε την 17η θέση:

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.