Με περισσότερες από 300 συμμετοχές και η κλειστή επιλογή της Γαλλίας

Με περισσότερες από 300 συμμετοχές και η κλειστή επιλογή της Γαλλίας

Ολοκληρώθηκε χθες το βράδυ η περίοδος κατάθεσης συμμετοχών για την κλειστή επιλογή που θα χρησιμοποιήσει και φέτος η Γαλλία για την ανάδειξη του εκπροσώπου της. Πάνω από 300 τραγούδια κατατέθηκαν. Το ενδιαφέρον αυξήθηκε κατακόρυφα μετά την φετινή πετυχημένη εμφάνιση του Amir.

Ο Edoardo Grassi HoD της Γαλλίας, ανακοίνωσε μέσω της σελίδας του στο Twitter ότι η δημόσια τηλεόραση της χώρας, έχει πλέον τα τραγούδια, από τα οποία θα επιλέξουν τη συμμετοχή τους στον επόμενο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision. Η μεγάλη επιτυχία του Amir και του τραγουδιού του J’ai Cherché, αύξησε το ενδιαφέρον. Οι συμμετοχές που κατατέθηκαν φέτος ξεπέρασαν κατά πολύ τον περσινό αριθμό.

Η Γαλλία που έχει να νικήσει από το 1977 και τη Marie Myriam με το  L’oiseau Et L’enfant, κατάφερε πέρσι μετά από χρόνια αποτυχιών να βρεθεί στην 6η θέση, η καλύτερή της από το 2002. Θα μπορέσει φέτος να ανεβεί ψηλότερα και γιατί όχι να κερδίσει το βραβείο; Μέχρι στιγμής πάντως καμία περαιτέρω πληροφορία δεν δόθηκε για το πότε ακριβώς θα ανακοινωθεί η συμμετοχή του

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.