Με ντουέτο ο Άγιος Μαρίνος – Η ανακοίνωση της συμμετοχής μέσα στη βδομάδα

Με ντουέτο ο Άγιος Μαρίνος – Η ανακοίνωση της συμμετοχής μέσα στη βδομάδα

Δύο χώρες είχαν απομείνει που δεν είχαμε καμία πληροφόρηση για το πότε και με ποιο τρόπο θα γινόταν η επιλογή της συμμετοχής τους. Μία εξ αυτών ήταν ο Άγιος Μαρίνος, η μικρότερη χώρα που συμμετέχει στο διαγωνισμό. Σύμφωνα λοιπόν με το γενικό διευθυντή της δημόσιας τηλεόρασης της χώρας, το κρατίδιο θα εκπροσωπηθεί στο Κίεβο από ντουέτο. Ο ένας από τους δύο καλλιτέχνες είναι από χώρα εκτός Ε.Ε. ενώ ο άλλος από χώρα μέλος της Ε.Ε. Ήδη η φημολογία που έχει ξεσπάσει είναι έντονη και δεν είναι λίγοι αυτοί που επιθυμούν το Serhat και την Valentina Monetta να ενώνουν τις δυνάμεις τους και να επιστρέφουν στη σκηνή της Eurovision.

Στο ιταλικό site Eurofestivalnews μίλησε ο Carlo Romeo που είναι γενικός διευθυντής της δημόσιας τηλεόρασης του Άγιου Μαρίνου (SMRTV) και αποκάλυψε ότι εντός της εβδομάδας θα ξέρουμε τον επόμενο εκπρόσωπο της χώρας. Μάλιστα ενώ είπε ότι η συμμετοχή τους θα είναι ντουέτο, προέβλεψε ότι η ανακοίνωση θα εκπλήξει πολλούς.

Αν ισχύει το tweet πριν από λίγες ημέρες της γνωστής δημιουργού από τη Σουηδία Linnea Deb και πράγματι είναι αυτή που θα γράφει το κομμάτι, τότε ίσως να περιμένουμε κάποιον ερμηνευτή από τη Σουηδία.

Ο Άγιος Μαρίνος βρέθηκε λίγο πριν αλλάξει η χρονιά στο μάτι του κυκλώνα, μετά τις καταγγελίες του νεαρού Ιταλού τραγουδιστή Tony Maiello, αλλά και της Ιταλίδας σταρ Arisa, πως άνθρωποι του SMRTV τους πλησίασαν και τους ζήτησαν μεγάλα χρηματικά ποσά προκειμένου να τους δοθεί η εκπροσώπηση της χώρας στο διαγωνισμό.

Εκτός όλων των παραπάνω ο Carlo Romeo εκφράζει την απογοήτευση και το θυμό του, για την αδιαφορία της EBU στις προτάσεις που έστειλαν προκειμένου να διεξαχθεί televoting στη χώρα, μέσω διαδικτυακής ψηφοφορίας και να μην δοθεί το televoting του Άγιου Μαρίνου όπως πέρσι, χρησιμοποιώντας το μέσο όρο της τηλεψηφοφορίας άλλων πέντε προεπιλεγμένων κρατών.

Ο γενικός διευθυντής του SMRTV έκλεισε τη συνέντευξη λέγοντας πως όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά, ακόμα και για αποχώρησή από το διαγωνισμό αμέσως μετά τη Eurovision του Κιέβου. 

Έτσι μόνο η Ρωσία μένει πλέον χωρίς καμία πληροφόρηση για το πότε θα ανακοινώσει τη συμμετοχή της, τη στιγμή που πληθαίνουν οι φωνές εντός και εκτός Ρωσίας που λένε ότι ετοιμάζει ηρωική έξοδο!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.