I struggle to survive,I’m still alive είπε για την Ελλάδα η Μαρία Έλενα

I struggle to survive,I’m still alive είπε για την Ελλάδα η Μαρία Έλενα

Άκρως θετικές είναι οι εντυπώσεις -εκτός απο την εμφάνιση στη σκηνή-και από τη πρώτη συνάντηση της Μαρίας-Έλενας Κυριάκου και της Ελληνικής ομάδας μας στη Βιέννη με τον Τύπο και τους δημοσιογράφους, γνωστή ως “Meet & Greet”η οποία κράτησε 15 λεπτά.
Η Αυστριακή παρουσιάστρια την προσφώνησε με τη φράση “η όμορφη συμμετοχή από την Ελλάδα”.
Η Μαρία-Έλενα δήλωσε ενθουσιασμένη από την πρόβα και από τον επαγγελματισμό των διοργανωτών ενώ της έκανε εντύπωση το μέγεθος της σκηνής, που της άρεσε πολύ. Μίλησε λίγο για τα 3 αγόρια της, καθώς και για τη μητέρα της που την παρότρυνε να ασχοληθεί με το τραγούδι, ενώ αναφέρθηκε έμμεσα στην κατάσταση στην Ελλάδα,λέγοντας με σεμνότητα πως την εκφράζει ο στίχος του τραγουδιού: “I struggle to survive, I’m still alive”.
Στο κλείσιμο της πρώτης αυτής συνέντευξής της,δήλωσε που θα ήθελε να κάνει ντουέτο με τον Σάκη Ρουβά -όταν ρωτήθηκε απο Γάλλο εκπρόσωπο μεταξύ της Έλενας Παπαρίζου και της Άννας Βίσση,ενώ τραγούδησε a capella στα Ελληνικά το γνωστό τραγούδι ΄ο γλάρος΄ των Χατζιδάκι-Σακελλάριου που στην ταινία ΄Η Αλίκη στο ναυτικό’ ερμήνευε η αξέχαστη αγαπημένη ηθοποιός της χώρας μας η Αλίκη Βουγιουκλάκη, αποσπώντας θερμό χειροκρότημα από τους παρευρισκόμενους.
Η ελληνική αποστολή, έκλεψε πραγματικά τις εντυπώσεις, αποσπώντας πολλές θετικές κριτικές στο Κέντρο Τύπου.
πηγή:ΙΝFE Cyprus

https://www.youtube.com/watch?v=X59wt3WCjFU

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.