“Αγέρης”νίκης στο The Voice 2 με άρωμα Eurovision

“Αγέρης”νίκης στο The Voice 2 με άρωμα Eurovision

Κώστας Αγέρης.Ο νικητής του “The Voice 2”.
Τον συναντήσαμε ως ενορχηστρωτή στην ομάδα της Θωμαή Απέργη, φέτος στον τελικό του Eurosong 2015 με το “Jazz και Συρτάκι” των Χρήστου Παπαδόπουλου και Γιάννη Σίννη.
Ο Κώστας Αγέρης, μπορεί να μην ταξίδεψε στην Βιέννη,όμως είναι ο μεγάλος νικήτης του 2ου μέρους του γνωστού παιχνιδιού ανεύρευσης ταλέντων, ακολουθώντας στη σειρά τη Μαρία Έλενα Κυριάκου η οποία την περσινή χρονιά ήταν στην πρώτη θέση.
Η “συνάντηση” τους φέτος στην επιλογή του τραγουδιού που θα μας εκπροσωπούσε στην 60η Eurovision, του έφερε ¨γούρι¨ και η φετινή μας εκπρόσωπος του ¨παρέδωσε τα σκήπτρα¨ του νικητή.
Ο Κώστας Αγέρης είναι 26 ετών, ποντιακής καταγωγής και, πριν «μαγέψει» το «The Voice» με τη λύρα και τη φωνή του, εργάστηκε ως οικοδόμος.
Γεννημένος στην Κοζάνη στις 22 Ιανουαρίου του 1989. Από τα πρώτα χρόνια της ζωής του αγάπησε και ασχολήθηκε με την ποντιακή μουσική ενώ αποφοίτησε από το Μουσικό Σχολείο Σιάτιστας.
Είναι διπλωματούχος της βυζαντινής μουσικής και απόφοιτος του τμήματος Μουσικής Τεχνολογίας και Ηχοληψίας, ενώ συμμετείχε σε καλλιτεχνικά σχήματα της χώρας αλλά και στη μουσική επένδυση τηλεοπτικών σειρών και κινηματογραφικών ταινιών που κυρίως ο Χρήστος Παπαδόπουλος είχε συμμετοχή.
Φέτος ταξιδέψαμε μαζί με τον Κώστα -ως μέλος της ομάδας της Θωμαίδος- έως να αναδειχθεί το τραγούδι που θα μας εκπροσωπούσε στη Eurovision.
Μας τίμησε με την παρουσία του, και εμείς του στείλαμε όλη μας τη θετική ενέργεια.
Μπράβο Κώστα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.