Μαυροβούνιο 2017: Στις 10 Μαρτίου θα κυκλοφορήσει το τραγούδι του Slavko Kalezić για την Eurovision

Μαυροβούνιο 2017: Στις 10 Μαρτίου θα κυκλοφορήσει το τραγούδι του Slavko Kalezić για την Eurovision

Το RTCG, o εθνικός ραδιοτηλεοπτικός φορέας του Μαυροβουνίου, επιβεβαίωσε στο ESCTday ότι η συμμετοχή του Μαυροβουνίου για την Eurovision 2017 θα παρουσιαστεί την Παρασκευή 10 Μαρτίου. Ο Slavko Kalezić,  που επιλέχθηκε ως εκπρόσωπος του Μαυροβουνίου, έχει ήδη ηχογραφήσει το τραγούδι του στην Σουηδία. Ο τίτλος του, όπως γνωρίζουμε, είναι Space και συνθέτης του τραγουδιού είναι η Momčila Zekovića. 

Ο Slavko είναι πολύ γνωστός και από τους ταλαντούχους ηθοποιούς της χώρας του, έχοντας μεγάλη εμπειρία στον κόσμο του θεάματος. Έχει συμμετάσχει στο X-Factor Adria και κυκλοφόρησε το πρώτο του album πριν δυο χρόνια. Μιλάει πολύ καλά αγγλικά, ισπανικά και γαλλικά και πρόσφατα ταξίδεψε στην Ισπανία και την Σουηδία με σκοπό να προετοιμάσει κατάλληλα το τραγούδι με το οποίο θα εμφανιστεί στην σκηνή της Eurovision στο Κίεβο.

Το Μαυροβούνιο έκανε το ντεμπούτο του στον διαγωνισμό της Eurovision το 2007 και δεν έχει καταφέρει να κερδίσει ακόμα. Το καλύτερο αποτέλεσμα της χώρας είναι η 13η θέση το 2015 με τον Knez και το Adio.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.