Μαυροβούνιο: Όλα όσα αποκάλυψε η Vladana για την εμφάνιση της στον διαγωνισμό

Μαυροβούνιο: Όλα όσα αποκάλυψε η Vladana για την εμφάνιση της στον διαγωνισμό

Σε ανακοινώσεις σχετικά με την παρουσίαση του Breathe επί σκηνής προέβη η εκπρόσωπος του Μαυροβουνίου Vladana Vučinić. Η καλλιτέχνης υποσχέθηκε “την καλύτερη σκηνική παρουσία” που έχει υπάρξει για την χώρα μέχρι στιγμής. Επιπλέον, αποκάλυψε πως δουλεύει με γνωστή Γαλλίδα σχεδιάστρια μόδας πάνω στο κοστούμι το οποίο θα φορέσει επί σκηνής και θα είναι όπως χαρακτήρισε “υψηλής ραπτικής”.

Πολλοί με ρωτούν πώς θα είναι η εμφάνισή μου σε ένα μήνα από τώρα στο Τορίνο. Λαμβάνοντας υπ’όψιν την μεγάλη μου αγάπη για την μόδα, προσπάθησα να εναποθέσω όσο το δυνατόν περισσότερα τέτοια στοιχεία που με αντιπροσωπεύουν. Δεν μπορώ να αποκαλύψω περισσότερες λεπτομέρειες αλλά μπορώ να σας πω πως το κοστούμι μου είναι επινόηση μιας νέας αλλά έμπειρης Γαλλίδας σχεδιάστριας που ειδικεύεται στη σχεδίαση ενδυμάτων της τελευταίας μόδας. Είναι άκρως εξειδικευμένη μιας και οι δουλείες της έχουν συχνά να κάνουν με την τέχνη και την τεχνολογία.

Αν πω περισσότερα, θα αποκαλύψω το concept οπότε προς το παρόν θα περιοριστώ σε αυτά αλλά μπορώ να σας πω με κάθε βεβαιότητα πως θα φέρω επί σκηνής την καλύτερη σκηνική παρουσία που έχει υπάρξει μέχρι στιγμής για το Μαυροβούνιο. Και όχι επειδή πρόκειται για εμένα, αλλά γιατί το concept είναι πολύ συγκεκριμένο. Ελπίζω να μη σας απογοητεύσω!

Υπενθυμίζουμε ότι η Vladana θα διαγωνιστεί στο 2ο μισό του δεύτερου ημιτελικού, διεκδικώντας μια θέση στον τελικό για την χώρα της έπειτα από επτά χρόνια.

https://www.youtube.com/watch?v=7e3GiXy7SLc

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.