Μαυροβούνιο: Η πρώτη τεχνική πρόβα των D mol

Μαυροβούνιο: Η πρώτη τεχνική πρόβα των D mol

Επόμενη χώρα που ανεβαίνει στη σκηνή για την πρώτη της τεχνική πρόβα, είναι το Μαυροβούνιο με τους D mol.

Τα μέλη του γκρουπ είναι ντυμένα με λευκά κοστούμια, με τους μισούς να φορούν επιπλέον κόκκινα φουλάρια με κίτρινη λεπτομέρεια, θυμίζοντας την σημαία της χώρας. Υπάρχουν ορισμένα προβλήματα στο πρώτο run με τα πλάνα που είναι λανθασμένα. Σε ένα σημείο εστιάζουν στον λάθος τραγουδιστή ενώ υπάρχουν στιγμές που χάνεται τη χορογραφία.

Για το δεύτερο run ανεβαίνει στη σκηνή ο χορογράφος που τους δείχνει πού να σταθούν και σε ποια κατεύθυνση, έτσι ώστε να βγει το σωστό αποτέλεσμα.

Ξεκινάει το τρίτο run και τα προβλήματα με τα πλάνα παραμένουν. Στα θετικά μπορούμε να αναφέρουμε ότι φωνητικά είναι άψογοι και οι αρμονίες λειτουργούν άριστα. Ενώ δίνουν την εντύπωση ότι τραγουδούν μαζί για μεγάλο χρονικό διάστημα, ταυτόχρονα μοιάζουν σαν να έχουν μόλις συναντηθεί σε ότι αφορά το κομμάτι της χορογραφίας. Σκηνικά χρειάζονται πολλή δουλειά για να παρουσιάσουν ένα άρτιο αποτέλεσμα. 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.