Μέλισσες: Αν δεχτούμε πρόταση για την Eurovision θα την συζητήσουμε

Μέλισσες: Αν δεχτούμε πρόταση για την Eurovision θα την συζητήσουμε

Οι Μέλισσες είναι ίσως το πλέον δημοφιλές και αναγνωρίσιμο pop συγκρότημα της τελευταίας δεκαετίας στην Ελληνική σκηνή. Το συγκρότημα με frontman τον Χρήστο Μάστορα έγινε γνωστό στο Πανελλήνιο το 2010 μετά την συμμετοχή του στον Ελληνικό τελικό για την Eurovision εκείνης της χρονιάς με το τραγούδι Κινέζος. Έκτοτε το συγκρότημα συγκαταλέγονται σχεδόν κάθε χρόνο στα ονόματα που φημολογούνται για τον Ευρωπαϊκό διαγωνισμό τραγουδιού, δίχως όμως να έχουν πραγματοποιήσει μια δεύτερη προσπάθεια από τότε.

Τα μέλη του συγκροτήματος σε συνέντευξη που παραχώρησαν στην εκπομπή Ευτυχείτε! στο OPEN TV με παρουσιάστρια την Κατερίνα Καινούργιου ξεκαθάρισαν πως δεν έχουν δεχτεί κάποια πρόταση για τον επερχόμενο διαγωνισμό. Παρόλα αυτά, σε περίπτωση που τους γινόταν μια τέτοια πρόταση δήλωσαν πως θα την συζητήσουν, κλείνοντας παράλληλα το μάτι στους ενδιαφερόμενους τηλεοπτικούς φορείς.

Η Ελλάδα ως γνωστόν θα εκπροσωπηθεί από την Στεφανία στην Eurovision 2021 που θα διεξαχθεί στο Ρότερνταμ της Ολλανδίας. Για την Κύπρο αντίθετα, από την στιγμή που ανακοινώθηκε πως η συνεργασία του ΡΙΚ με τον Sandro δεν ανανεώθηκε για το 2021, άρχισε να φουντώνει η φημολογία για τον καλλιτέχνη που θα εκπροσωπήσει την Κύπρο στον επερχόμενο διαγωνισμό, με την Ειρήνη Παπαδοπούλου και την Κατερίνα Στικούδη να ακούγονται έντονα τις τελευταίες ημέρες. Θα θέλατε να δείτε τις Μέλισσες στην Eurovision φέτος για την Ελλάδα ή την Κύπρο;

Πηγή Εικόνας: checkincyprus.com

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.