Μάλτα : H Michela Pace μεγάλη νικήτρια του X-factor Malta

Μάλτα : H Michela Pace μεγάλη νικήτρια του X-factor Malta

O τελικός του X-Factor Μάλτας, ρίχνοντας αυλαία στο show που ανέδειξε τον επόμενο εκπρόσωπο της χώρα στην Eurovision. Μεγάλος νικητής και επόμενος εκπρόσωπος της χώρας στο Τελ Αβίβ είναι η Michela Pace

Παρουσιαστής της βραδιάς ήταν ο Ben Camille, ενώ την κριτική επιτροπή αποτελούν οι Howard Keith DebonoRay MerciecaAlexandra Alden, και Ira Losco.

Οι 4 καλλιτέχνες που διεκδίκησαν  την εκπροσώπηση της χώρας, ήταν οι ακόλουθοι με τις ερμηνείες τους επί σκηνής:

H βραδιά μετά την ολοκλήρωση των ερμηνειών περιέλαβε πολλαπλούς κύκλους ψηφοφοριών μέχρι να καταλήξει στον τελικό νικητή. Σε κάθε γύρο αποχωρούσε και ένας υποψήφιος. Έτσι διαδοχικά είδαμε να αποχωρούν από το σόου η Petra για να ακολουθήσει η Nicole Frendo

Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, στέκεται και κείμενο Î— εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, χαμογελάει, κείμενο

H βραδιά κατέληξε σε μια μονομαχία ανάμεσα στους Owen Leuellen και Michela Pace, ο οποίοι ανέβηκαν για μια τελευταία ερμηνεία επί σκηνής και να κερδίσουν τις ψήφους που θα τους στέλνανε στο Τελ Αβίβ.

Τελικός νικήτρια και επόμενη εκπρόσωπος της Μάλτας στην Eurovision στο Τελ Αβίβ αναδείχτηκε με την ψήφο του κόσμου τελικά η Michela Pace. Ας δούμε την τελευταία ερμηνεία της απόψε στο σόου που της έδωσε την νίκη:

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.