Μάλτα: Το τραγούδι All of my love είχε υποβληθεί αρχικά για την Κροατία

Μάλτα: Το τραγούδι All of my love είχε υποβληθεί αρχικά για την Κροατία

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα gloria.hr το τραγούδι All of my love, με το οποίο η Destiny Chukunyere θα εκπροσωπήσει την Μάλτα στην Eurovision 2020, είχε υποβληθεί στον εθνικό τελικό της Κροατίας Dora 2020, χωρίς όμως να καταφέρει να βρεθεί στην τελική 16άδα των διαγωνιζόμενων.

To τραγούδι αρχικά προοριζόταν για την Bernarda Brunovic μια τραγουδίστρια η οποία ήταν και πέρσι υποψήφια στο Dora 2020 φτάνοντας έως την 6η θέση, η οποία μάλιστα συνυπογράφει την σύνθεση του τραγουδιού. Ανάμεσα στους υπόλοιπους συνθέτες του τραγουδιού συναντάμε τον Βούλγαρο μουσικό παραγωγό Borislav Milanov ο οποίος φέτος υπογράφει και τις συμμετοχές Βουλγαρίας και Γερμανίας καθώς και τον εκπρόσωπο της Αυστρίας στην Eurovision 2018 Cezar Sampson.

Στην συνέντευξη που έδωσε η Bernarda Brunovic στο gloria.hr δήλωσε πως συνεργαζόταν με τον Borislav Milanov από τον Σεπτέμβριο του 2019 όταν και έστειλαν ένα τραγούδι στην δημόσια τηλεόραση της Ελβετίας όπου διέμενε μόνιμα η Bernarda, αλλά επιλέχθηκε ο Gjon’s Tears. Στην συνέχεια δημιουργήθηκε το All of my love όπου υποβλήθηκε για το Dora 2020 με την Κροατική τηλεόραση όμως να μην το συμπεριλαμβάνει στην λίστα των 16 τραγουδιών του τελικού. Έπειτα η Μαλτέζικη τηλεόραση, μετά την νίκη της Destiny στο Μαλτέζικο X-Factor, προσέγγισε τον Borislav Milanov λόγω την εμπειρίας του στην Eurovision για ένα καλό τραγούδι, και τότε επιλέχθηκε το τραγούδι All of my love με κάποιες τροποποιήσεις για να ταιριάζει περισσότερο στην φωνή της Destiny. Αξίζει να σημειωθεί πως Κροατία και Μάλτα θα συμμετέχουν μαζί στον Α’ Ημιτελικό στις 12 Μαϊου και μάλιστα θα εμφανιστούν και οι δύο στο δεύτερο μισό του ημιτελικού.

Ας θυμηθούμε την φετινή συμμετοχή της Μάλτας.

Αλλά και το τραγούδι με το οποίο η Bernarda Brunovic προσπάθησε πέρσι να εκπροσωπήσει την Κροατία:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.