Μάλτα: Τα Κορίτσια και τα Αγόρια που πέρασαν στα live shows του X-Factor

Μάλτα: Τα Κορίτσια και τα Αγόρια που πέρασαν στα live shows του X-Factor

Έπειτα από την ολοκλήρωση του Chair Challenge στο X-factor Μάλτας, μέσω του οποίου θα προκύψει ο εκπρόσωπος της χώρας στην Eurovision 2020, έφτασε η στιγμή για την επόμενη φάση του μουσικού αυτού διαγωνισμού, των Judges’ houses.

Η φάση των Judges’ houses ξεκίνησε αυτή την Κυριακή και θα ολοκληρωθεί την ερχόμενη Κυριακή. Μετά το bootcamp o κάθε κριτής ανέλαβε από μία ομάδα, οπού μόνο 6 καλλιτέχνες από την κάθε μία προκρίθηκαν στην φάση των Judges’ houses, ώστε να επιλεγούν οι 3 υποψήφιοι από κάθε γκρουπ που θα προχωρήσουν στα Live Shows. Τα Judges’ houses  ξεκινούν με τις ομάδες των κοριτσιών και των αγοριών.

Οι συμμετέχουσες από την ομάδα των κοριτσιών που διαγωνίστηκαν απόψε ήταν οι: Gail Attard, Karin Duff, Destiny Chukunyere, Jasmine Abela, Justine Shorfid και Marija Bellia. Τα κορίτσια επισκέφτηκαν το σπίτι της Ira Losco, η οποία τις περίμενε μαζί με την Louisa Johnson την νικήτρια του X-Factor UK 2015. Τα 3 υποψήφια κορίτσια που κέρδισαν το εισιτήριο για τα Live Shows, είναι τα εξής:

  •  Destiny Chukunyere

  • Jasmine Abela

  • Justine Shorfid

Οι συμμετεχοντες από την ομάδα των αγοριών που διαγωνίστηκαν απόψε ήταν οι: Giovanni, Jurgen Volkov, Dav. Jr, Matt Blxck, Karl Schembri και Kyle Cutajar. Τα αγόρια επισκέφτηκαν το σπίτι του Ray Mercieca , o οποίος τους περίμενε μαζί με την Amelia Lily, φιναλίστ στο X-Factor UK 2011. Τα 3 υποψήφια αγόρια που κέρδισαν το εισιτήριο για τα Live Shows, είναι τα εξής:

  • Dav. Jr

  • Kyle Cutajar

  • Karl Schembri

Την επόμενη Κυριακή θα προβληθούν τα Judges’ houses των Overs και των γκρουπ, όπου 6 ακόμα καλλιτέχνες θα κερδίσουν μια θέση για τα Live Shows.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.