Μάλτα: Τα Κορίτσια και οι “Overs” που πέρασαν στα live shows του X-Factor

Μάλτα: Τα Κορίτσια και οι “Overs” που πέρασαν στα live shows του X-Factor

Tο X Factor Malta ήρθε να διαδεχτεί σαν διαδικασία επιλογής εκπροσώπου της Eurovision το Malta Eurovision Song Contest (MESC). Σήμερα η διαδικασία αυτή έφτασε για την ομάδα των κοριτσιών και των Overs στην φάση των Judges’ Houses, κατά την οποία μόνο τρεις από κάθε ομάδα θα προχωρήσουν στην επόμενη φάση των live shows.

H διαδικασία των Judges’ Houses

Μετά το bootcamp o κάθε κριτής ανέλαβε και μία ομάδα , από τα μέλη της οποίας 6 μόνο θα κερδίσουν μια θέση στο chair challenge και θα περάσουν στην φάση των judges’ houses. Τις προηγούμενες τέσσερις Κυριακές είχαν προβληθεί  οι “chair challenge” δοκιμασίες για την ομάδα των κοριτσιών και αγοριώντων άνω των 25 (Overs) και των γκρουπ κατά την οποία επιλέχθηκαν οι 6 από κάθε ομάδα που θα συνεχίσουν στην επόμενη φάση των Judges’ Houses. Στην φάση των Judges’ Houses οι 6 καλλιτέχνες από κάθε ομάδα επισκέπτονται το σπίτι του κριτή-μέντορα τους και με μια τελευταία ερμηνεία μπροστά στον ίδιο και κάποιο σημαντικό όνομα της μουσικής βιομηχανίας, διεκδικούν μία από τις τρεις θέσεις σε κάθε κατηγορία που οδηγούν στα live shows.

Αυτό το βράδυ προβλήθηκε η δοκιμασία των Judges’ House για την ομάδα των κοριτσιών και των Overs (25+) των οποίων μέντορες είναι ο Howard Keith και Ray Mercieca αντίστοιχα.

Η ΟΜΑΔΑ ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ

Η εικόνα ίσως περιέχει: 8 άτομα, , τα οποία χαμογελούν, άτομα κάθονται και εσωτερικός χώρος

Τα έξι κορίτσια που είχαν προκριθεί από τον chair challenge γύρο και πήραν μέρος στην σημερινή δοκιμασία ήταν: η Karin Duff, η Kelsey Bellante, η Jade Vella, η Nicole Frendo, η  Michela Pace και η Danica Muscat. Τα κορίτσια επισκέφτηκαν το σπίτι του Howard Keith , o οποίος τις περίμενε μαζί με τον Mike Hedges ο οποίος έχει συνεργαστεί με μεγάλα ονόματα της παγκόσμιας μουσικής σκηνής μεταξύ άλλων, τους U2, Dido, Manic Street Preachers, Travis, Texas και The Cure. Τα τρία κορίτσια που θα δούμε τελικά στα live shows είναι:

Michela Pace 

Nicole Frendo

Kelsey Bellante

Η ΟΜΑΔΑ ΤΩΝ OVERS(25+)

Οι έξι καλλιτέχνες άνω των 25 ετών που είχαν προκριθεί από τον chair challenge γύρο και πήραν μέρος στην σημερινή δοκιμασία ήταν: η Anna Azzopard, o Franklin Calleja, η Anna Faniello, ο Petra, ο Ben Purplle, η Vanessa Sultana . Τα κορίτσια επισκέφτηκαν το σπίτι του Ray Mercieca , o οποίος τις περίμενε μαζί με τον Matthew James Borg γνωστός τραγουδιστής και στιχουργός τραγουδιστής του συγκροτήματος Red Elektrick. Οι τρεις τελικά καλλιτέχνες άνω των 25 που κατάφεραν να περάσουν στα live shows είναι οι:

Ben Purplle

Petra

 Franklin Calleja

Την επόμενη Κυριακή θα ακολουθήσει η φάση των Judges’ Houses για την ομάδα των αγοριών και των γκρουπ, κατά την οποία θα συμπληρωθούν οι υπόλοιπες 6 θέσεις των live shows.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.