Μάλτα: Τα αποτελέσματα του δεύτερου live show του X-Factor Malta

Μάλτα: Τα αποτελέσματα του δεύτερου live show του X-Factor Malta

Σήμερα πραγματοποιήθηκε το δεύτερο Live Show του X Factor Μάλτας όπου δέκα καλλιτέχνες διαγωνίστηκαν για να περάσουν στο live show της επόμενης βδομάδας.

Η Πορεία μέχρι σήμερα

Μετά το bootcamp o κάθε κριτής ανέλαβε και μία ομάδα , από τα μέλη της οποίας 6 μόνο θα κερδίσουν μια θέση στο chair challenge και θα περάσουν στην φάση των judges’ houses. Τις προηγούμενες βδομάδες είχαν προβληθεί  οι “chair challenge” δοκιμασίες για την ομάδα των κοριτσιών και αγοριών, των άνω των 25 (Overs) και των γκρουπ κατά την οποία επιλέχθηκαν οι 6 από κάθε ομάδα που θα συνεχίσουν στην επόμενη φάση των Judges’ Houses. Στην φάση των Judges’ Houses οι 6 καλλιτέχνες από κάθε ομάδα επισκέφθηκαν το σπίτι του κριτή-μέντορα τους και με μια τελευταία ερμηνεία μπροστά στον ίδιο και κάποιο σημαντικό όνομα της μουσικής βιομηχανίας, διεκδίκησαν μία από τις τρεις θέσεις σε κάθε κατηγορία που οδηγούσαν στα live shows.

Οι καλλιτέχνες του δεύτερου LIVE SHOW

Ένα σύνολο από 10 καλλιτέχνες έφτασαν στο πρώτο live show για να διεκδικήσουν την πρόκριση τους στην τρίτη βδομάδα των live shows. Οι 4 ομάδες που είδαμε ήταν:

Τα Κορίτσια: Justine Shorfid, Destiny Chukunyere, Jasmine Abela

Τα Αγόρια: Kyle Cutajar, Karl Schembri, Dav.Jr

Οι Overs (25+): Celine Agius

Τα Γκρουπ: Yazmin and James, FAITH, Bloodline 

Οι ερμηνείες του δεύτερου Live Show

Οι δέκα καλλιτέχνες είχαν να επιλέξουν απόψε ένα τραγούδι που ταίριαζε στο θέμα με τίτλο “Guilty Pleasures”. Κατά την διάρκεια του σόου είδαμε τις ακόλουθες 10 ερμηνείες που ανέβασαν το επίπεδο αρκετά ψηλά:

  1. F.A.I.T.H. – “Wannabe” (Spice Girls)
  2. Celine Agius – “Sweet Dreams” (Eurythmics)
  3. Jasmine Abela – “Material Girl” (Madonna)
  4. Dav.Jr – Umbrella (Rihanna)
  5. Justine Shorfid – “Dance Monkey” (Tones & I)
  6. Bloodline – “Forever Young” (Alphaville)
  7. Yazmin & James – “Time of My Life” (Dirty Dancing)
  8. Kyle Cutajar –  “Never Gonna Give You Up” (Rick Astley)
  9. Destiny Chukunyere –  “I Will Survive” (Gloria Gaynor)
  10. Karl Schembri – L’Amour Toujours (Gigi D’Agostino)

 

Tα Αποτελέσματα

Μετά την ολοκλήρωση των ερμηνειών, ο καλλιτέχνης με τις λιγότερες ψήφους αποχώρησε απευθείας από το σόου ενώ οι επόμενοι δύο με τις λιγότερες ψήφους μονομάχησαν με μια τελευταία ερμηνεία για να αποφασίσουν οι κριτές τελικά ποιον δεύτερο καλλιτέχνη θα στείλουν σπίτι.

Η ψηφοφορία του κόσμου έθεσε απευθείας εκτός διαγωνισμού την Jasmine Abela καθώς έλαβε τις λιγότερες ψήφους απ’όλους τους συμμετέχοντες.

Στην συνέχεια ο Dav.Jr και οι Yazmin & James, οι επόμενοι δύο με τις λιγότερες ψήφους, μονομάχησαν ερμηνεύοντας κομμάτι της επιλογής τους αντίστοιχα. Δυστυχώς ο Dav.Jr αποχώρησε.

Συνεπώς η Jasmine Abela και ο Dav.Jr  αποκλείστηκαν από την συνέχεια του σόου, το οποίο συνεχίζεται την επόμενη Κυριακή με το τρίτο live show.

Ποιος ξεχώρισε κατά την γνώμη σας στο δεύτερο σόου;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.