Μάλτα: Τα αγόρια και τα γκρουπ που πέρασαν στα live shows του X-Factor

Μάλτα: Τα αγόρια και τα γκρουπ που πέρασαν στα live shows του X-Factor

Tο X Factor Malta ήρθε να διαδεχτεί σαν διαδικασία επιλογής εκπροσώπου της Eurovision το Malta Eurovision Song Contest (MESC). Σήμερα η διαδικασία αυτή έφτασε για την ομάδα των αγοριών και των γκρουπ στην φάση των Judges’ Houses, κατά την οποία μόνο τρεις από κάθε ομάδα θα προχωρήσουν στην επόμενη φάση των live shows.

H διαδικασία των Judges’ Houses

Μετά το bootcamp o κάθε κριτής ανέλαβε και μία ομάδα , από τα μέλη της οποίας 6 μόνο θα κερδίσουν μια θέση στο chair challenge και θα περάσουν στην φάση των judges’ houses. Τις προηγούμενες τέσσερις Κυριακές είχαν προβληθεί  οι “chair challenge” δοκιμασίες για την ομάδα των κοριτσιών και αγοριώντων άνω των 25 (Overs) και των γκρουπ κατά την οποία επιλέχθηκαν οι 6 από κάθε ομάδα που θα συνεχίσουν στην επόμενη φάση των Judges’ Houses. Στην φάση των Judges’ Houses οι 6 καλλιτέχνες από κάθε ομάδα επισκέπτονται το σπίτι του κριτή-μέντορα τους και με μια τελευταία ερμηνεία μπροστά στον ίδιο και κάποιο σημαντικό όνομα της μουσικής βιομηχανίας, διεκδικούν μία από τις τρεις θέσεις σε κάθε κατηγορία που οδηγούν στα live shows. Την προηγούμενη βδομάδα παρακολουθήσαμε τους τρεις καλλιτέχνες από τις ομάδες των κοριτσιών και των Overs (+25) να περνάνε στην φάση των live shows.

Αυτό το βράδυ προβλήθηκε η δοκιμασία των Judges’ Houses για την ομάδα των αγοριών και των γκρουπ των οποίων μέντορες είναι η Ira Losco και Alexandra Alden αντίστοιχα.

Η ΟΜΑΔΑ ΤΩΝ ΑΓΟΡΙΩΝ

Τα έξι αγόρια που είχαν προκριθεί από τον chair challenge γύρο και πήραν μέρος στην σημερινή δοκιμασία ήταν: ο Norbert Bondin, ο Claudio Zammit, ο Owen Leuellen, ο Aidan Cassar, Luke Chappell και ο Mark Anthony Bartolo . Τα αγόρια επισκέφτηκαν το σπίτι της Ira Losco , η οποία τους περίμενε μαζί με τον γνωστό τενόρο και πρεσβευτή πολιτισμού της χώρα, Joseph Calleja. Τα τρία αγόρια που θα δούμε τελικά στα live shows είναι:

Owen Leuellen

Norbert

Luke Chappell 

Η ΟΜΑΔΑ ΤΩΝ ΓΚΡΟΥΠ

Η εικόνα ίσως περιέχει: 12 άτομα, , τα οποία χαμογελούν, άτομα στέκονται και εσωτερικός χώρος

Τα έξι καλλιτέχνες γκρουπ που είχαν προκριθεί από τον chair challenge γύρο και πήραν μέρος στην σημερινή δοκιμασία ήταν: οι Kayati, Horizon, Xtreme, Prism,  4th Line και οι Systm12. Τα γκρουπ επισκέφτηκαν το σπίτι της Alexandra Alden , η οποία τα περίμενε μαζί με τον Carlo Borg Bonaci από τον χώρο της ψυχαγωγίας. Τα τρία γκρουπ  που κατάφεραν να περάσουν στα live shows είναι οι:

4th Line

Kayati

Xtreme

Τα τρία αγόρια και τρία γκρουπ θα συναντήσουν τους τρεις καλλιτέχνες από την ομάδα των κοριτσιών και των Overs στα live shows την επόμενη βδομάδα. Δώδεκα καλλιτέχνες ρίχνονται στην μάχη για να διεκδικήσουν το χρυσό εισιτήριο για το Τελ Αβίβ.

Έχετε ξεχωρίσει κάποιον καλλιτέχνη από την πορεία του μέχρι σήμερα στο διαγωνισμό του X-factor;

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.