Μάλτα: Στις 10 Μαρτίου θα αποκαλυφθεί η συμμετοχή της Michela Pace

Μάλτα: Στις 10 Μαρτίου θα αποκαλυφθεί η συμμετοχή της Michela Pace

Η συμμετοχή της Μάλτας με ερμηνεύτρια την Michela Pace η οποία ήταν η μεγάλη νικήτρια του Μαλτέζικου X-Factor θα αποκαλυφθεί αύριο, το Σάββατο 10 Μαρτίου, στις 19:00 ώρα Ελλάδος.

Ο μουσικός παραγωγός Elton Zarb ο οποίος ήταν ένας από τους υπεύθυνους για την εξεύρεση του τραγουδιού που θα εκπροσωπήσει την Μάλτα, περιέγραψε το τραγούδι που θα ερμηνεύσει η Michela Pace στην Eurovision 2019 ως “ανάσα φρέσκου αέρα”. Επίσης η Ira Losco, η οποία εκπροσώπησε την Μάλτα δύο φορές στην Eurovision (2002, 2016) δήλωσε:

Όταν είδα την Michela να τραγουδάει αυτό το τραγούδι για πρώτη φορά, έμεινα έκπληκτη για το πόσο προετοιμασμένη είναι να αλλάξει και να μας δείξει μια άλλη πλευρά του εαυτού της. Η Michela είναι μια ολοκληρωμένη καλλιτέχνης. Απλά αγαπώ αυτό το τραγούδι και την αξιομνημόνευτη φωνή της.

Η Μάλτα έλαβε πρώτη φορά μέρος στον διαγωνισμό της Eurovision το 1971, δεν έχει κερδίσει ακόμα τον διαγωνισμό αλλά έφτασε δύο φορές έως την δεύτερη θέση, το 2002 με την Ira Losco και το 7th Wonder και το 2005 με την Chiara και το Angel.  Το 2018 η Μάλτα δεν κατάφερε να κερδίσει τον διαγωνισμό καθώς έφτασε έως την 13η θέση στον δεύτερο ημιτελικό με την Christabelle και το Taboo. Φέτος η Μάλτα θα εμφανιστεί στο δεύτερο μισό του δεύτερου ημιτελικού.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.