Μάλτα: Ξεκίνησε η επόμενη φάση του X-factor, το Bootcamp

Μάλτα: Ξεκίνησε η επόμενη φάση του X-factor, το Bootcamp

Έπειτα από την ολοκλήρωση των auditions του X-factor Μάλτας, μέσω του οποίο θα προκύψει ο εκπρόσωπος της χώρας στην Eurovision 2020, έφτασε η στιγμή για το επόμενο στάδιο του μουσικού αυτού διαγωνισμού, το Bootcamp.

Το Bootcamp, στο οποίο κατάφεραν να προκριθούν 120 διαγωνιζόμενοι, θα αποτελείται από τις εξής φάσεις:

  1. Όλοι οι συμμετέχοντες πέρασαν από οντισιόν και τώρα βρίσκονται στο Bootcamp.
  2. Οι κριτές πριν από το Bootcamp συγκέντρωσαν και διένειμαν τους συμμετέχοντες σε ΤΡΕΙΣ ΟΜΑΔΕΣ. Εκείνοι που πιστεύουν ότι θα πρέπει να προχωρήσουν στην Φάση 2 του Bootcamp, αυτοί που οι κριτές πιστεύουν ότι θα ταιριάζουν καλύτερα σαν γκρουπ και εκείνοι που εξακολουθούν να αμφιβάλλουν για το αν πρέπει να προχωρήσουν ή όχι στην επόμενη φάση.
  3. Ο ΤΟΙΧΟΣ ΤΩΝ ΤΡΑΓΟΥΔΙΩΝ. Σε αυτό το μέρος του Bootcamp όλοι οι συμμετέχοντες πλησιάζουν προς το εικονικό τείχος που είναι γεμάτο με τίτλους τραγουδιών. Κατά τη διάρκεια αυτού του μέρους οι συμμετέχοντες ομαδοποιούνται σύμφωνα με το επιλεγμένο τραγούδι. Μετά από αυτό το μέρος, οι συμμετέχοντες είτε προχωρούν στην επόμενη φάση, είτε το ταξίδι τελειώνει εδώ, είτε βρίσκονται σε αναμονή.
  4. Εκείνοι που βρίσκονται σε αναμονή θα πρέπει να περιμένουν την τελική απόφαση αν θα παραμείνουν ή όχι.
  5. Οι νεοσύστατες ομάδες των γκρουπ μαζί με τους υπόλοιπους συμμετέχοντες θα ερμηνεύσουν κάποιο τραγούδι της επιλογής τους και οι κριτές τους ανακοινώνουν αν το ταξίδι τους σταματά εκεί ή προχωράνε στην επόμενη φάση του Chair Challenge.
  6. Περίπου 12 υποψήφιοι θα επιλεγούν για κάθε κατηγορία, τους οποίους θα δούμε και πάλι στο επόμενο στάδιο του X-factor, το Chair Challenge.
Μπορείτε να δείτε στην πιο κάτω playlist ποιοι περάσαν στην δεύτερη φάση του bootcamp.

 

Η καλύτερη θέση της Μάλτας την τελευταία δεκαετία είναι η 8η που κατάφερε να φέρει ο Gianluca με το τραγούδι Tomorrow το 2013. Φέτος η Μάλτα εκπροσωπήθηκε από την Michela Pace με το τραγούδι Chameleon, τερματίζοντας στην 14η θέση του μεγάλου τελικού.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.