Μάλτα: Με την Destiny Chukunyere στην Eurovision 2021

Μάλτα: Με την Destiny Chukunyere στην Eurovision 2021

Πριν από λίγη ώρα, η φετινή εκπρόσωπος της Μάλτας στην Eurovision, Destiny Chukunyere, που τελικά ακυρώθηκε, με μια ανάρτησή στον λογαριασμό της στο Instagram, μας ανακοίνωσε τα ευχάριστα νέα, ότι θα είναι αυτή που θα εκπροσωπήσει τελικά την χώρα στον διαγωνισμό του χρόνου.

Η 19χρονη Destiny Chukunyere είναι Μαλτέζα τραγουδίστρια από τη Birkirkara της Μάλτας. Συμμετείχε σε διάφορους διαγωνισμούς τραγουδιού, συμπεριλαμβανομένου του Φεστιβάλ Kanzunetta Indipendenza το 2014, στο οποίο κατέλαβε την τρίτη θέση με το τραγούδι “Festa t’Ilwien“. Επίσης, κέρδισε το Φεστιβάλ Asterisks Music και το SanRemo Junior στην Ιταλία. Το 2015 κέρδισε την Junior Eurovision, εκπροσωπώντας τη Μάλτα με το τραγούδι “Not My Soul“. Πιο πρόσφατα, συμμετείχε στην 11η σεζόν του Got Talent της Βρετανίας, τερματίζοντας 6η στον Ημιτελικό και έτσι αποκλείστηκε.

Φέτος η τραγουδίστρια, έπειτα από την νίκη της στο X-factor της Μάλτας, θα ήταν αυτή που θα ταξίδευε στην Ολλανδία έτσι ώστε να εκπροσωπήσει την χώρα με το τραγούδι All of My Love.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.