Eurovision 2021: Η πρώτη πρόβα της Μάλτας

Eurovision 2021: Η πρώτη πρόβα της Μάλτας

Τελευταία χώρα, για σήμερα, που πραγματοποιεί την πρώτη της πρόβα, είναι η Μάλτα με την Destiny και το Je Me Casse, που θα διαγωνιστεί στην 16η και τελευταία θέση του πρώτου ημιτελικού της Eurovision στις 18 Μαΐου.

Η πρόβα ξεκινάει με την Destiny να τραγουδά μπροστά από ένα φωτεινό ροζ ορθογώνιο πλαίσιο, φορώντας ένα ροζ κορμάκι με κρόσσια και ροζ μπότες. Στη σκηνή συνοδεύεται από 4 χορεύτριες ντυμένες, επίσης, στα ροζ.

Κατά τη διάρκεια της πρόβας, το πλάνο χωρίζεται σε 3 μέρη, όπου δίνεται έμφαση στις γνωστές κινήσεις των χεριών, που παρακολουθούμε και στο βίντεο κλιπ της μαλτέζικης συμμετοχής. Κάποιες στιγμές οι χορεύτριες πραγματοποιούν τις χορευτικές τους κινήσεις μπροστά από φωτεινά πλαίσια που εναλλάσσονται στα χρώματα του ροζ και του κόκκινου.

Στο δεύτερο ρεφρέν, η Destiny προχωράει πάνω σε μία πολύχρωμη γέφυρα που σχηματίζεται στο δάπεδο και η πρόβα τελειώνει με τη σκηνή “ντυμένη” στα κίτρινα.

Μια πολύ δυνατή πρώτη πρόβα για την Μάλτα και την Destiny, που ξεδίπλωσε όλο το φωνητικό της ταλέντο και δείχνει έτοιμη να υπερασπιστεί τον τίτλο του φαβορί.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.