Λύθηκε το μυστήριο στους στίχους του “Ώτοστοπ” της Βίσση! Είναι Ρώμη κι όχι Λυών!

Λύθηκε το μυστήριο στους στίχους του “Ώτοστοπ” της Βίσση! Είναι Ρώμη κι όχι Λυών!

Επί 37 χρόνια υπάρχει μια διχογνωμία. Φιλίες έχουν διαλυθεί, άνθρωποι έχουν τσακωθεί, φαν έχουν φτάσει στα άκρα, τούφες μαλλιά έχουν ξεριζωθεί, προσπαθώντας να ξεδιαλύνουν ένα… μυστήριο.

Πόσες φορές δεν έχει τύχει να ακούτε ένα τραγούδι και σε κάποιο σημείο να μην καταλαβαίνετε τους στίχους; Πολλές. Λοιπόν, στο τραγούδι της Αννούλας και των Επίκουρων (σύνθεση του Τζικ Νακασσιάν) υπάρχει ένας στίχος (δια χειρός Ρόνης Σοφού), εκεί όπου απαριθμεί διάφορες πόλεις (εντός και εκτός Γιουροβίζιον): “Στοκχόλμη, Κάιρο, Μαδρίτη, ;;;;;;, Βερολίνο”.

Οι μισοί φαν, λοιπόν, άκουγαν “Λυών” και οι άλλοι μισοί άκουγαν το σωστό “Ρώμη”, το οποίο καταγράφεται, φυσικά, και στο diggiloo thrush, το γνωστό site με τους στίχους των γιουροτράγουδων, ωστόσο κάποιοι φαν επέμεναν και επέμεναν…

%cf%89%cf%84%ce%bf%cf%83%cf%84%ce%bf%cf%80-2

Ακολουθεί χθεσινό βίντεο, αλλά και audio, από τις εμφανίσεις της Άννας που το αποδεικνύουν περίτρανα.

Θα καταλάβατε, φαντάζομαι, ότι το (χιουμοριστικό κι όχι δημοσιογραφικό-give us a break) άρθρο γράφτηκε πιο πολύ για το “κοσμοϊστορικό” γεγονός της επανεκτέλεσης του τραγουδιού που πολύ μας χαροποίησε!

https://www.youtube.com/watch?v=BaseFn96oSg

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.