Λιθουανία 2017: Σύμφωνα Με Την Διαδικτυακή Ψηφοφορία Η Lolita Zero Θα Διαγωνιστεί Στον Τελικό Της Χώρας

Λιθουανία 2017: Σύμφωνα Με Την Διαδικτυακή Ψηφοφορία Η Lolita Zero Θα Διαγωνιστεί Στον Τελικό Της Χώρας

Η συμμετοχή της Lolita Zero είναι αυτή που τελικά θα διαγωνιστεί στον μεγάλο τελικό του Eurovizijos, του σόου που θα αναδείξει τον επόμενο εκπρόσωπο της Λιθουανίας για την Eurovision 2017.

Η Lolita έχει δημιουργηθεί και ενσαρκώνεται από τον δημοφιλή χορευτή και ηθοποιό Gytis Ivanauskas, ο οποίος για λίγο δεν κατάφερε να περάσει στον ημιτελικό του Eurovizijos. Η Lolita ήρθε τέταρτη μαζί με την Ieva Zasimauskaitė, με 14 βαθμούς, ωστόσο δεν κατάφερε να περάσει στον ημιτελικό καθώς η Ieva συγκέντρωσε περισσότερους βαθμούς από την επιτροπή αν και η Lolita ήρθε δεύτερη στην προτίμηση του κοινού.

Η Lolita θα καταφέρει να είναι στον τελικό του Σαββάτου καθώς το LRT, το ραδιοτηλεοπτικό δίκτυο της Λιθουανίας, ανακοίνωσε ότι θα δώσει μία ακόμα ευκαιρία σε μια συμμετοχή που δεν πέρασε στον τελικό μέσω διαδικτυακής ψηφοφορίας. Ο γύρος της δεύτερης ευκαιρίας αποτελούνταν από έξι καλλιτέχνες: δύο συμμετέχοντες που δεν πέρασαν από τον ημιτελικό οι Sasha Song και Ieva Zasimauskaitė καθώς και από αυτούς που τερμάτισαν στην πέμπτη και έκτη θέση σε κάθε προημιτελικό, δηλαδή οι Queens of Roses, Edgaras Lubys, Mia και Lolita Zero.

Η ψηφοφορία ήταν ανοιχτή σε όλους μέσω του δικτύου του LRT, με δικαίωμα μίας ψήφου από κάθε συσκευή.

Τα αποτελέσματα της δεύτερης ευκαιρίας είναι τα εξής:

  1. Lolita Zero – “Get Frighten” (7495)
  2. Sasha Song – “Never Felt Like This Before” (5755)
  3. Ieva Zasimauskaitė – “You Saved Me” (2014)
  4. Edgaras Lubys – “Could It Be?” (1735)
  5. Mia – “Sacrifice” (800)
  6. Queens of Roses – “Fisherman” (598)

Ο τελικός του Eurovizijos θα πραγματοποιηθεί αυτό το Σάββατο. Είναι η πρώτη φορά που θα γίνει στην Švyturio (Lighthouse) Arena, στην παράκτια πόλη της Klaipeda και όχι στο τηλεοπτικό στούντιο του LRT στην πρωτεύουσα της χώρας, στο Vilnius.

Οι έξι φιναλίστ είναι οι εξής:

  • Aistė Pilvelytė“I’m Like a Wolf”
  • Fusedmarc“Rain of Revolution”
  • Gabrielius Vagelis“Feel Myself Free”
  • Greta Zazza“Like I Love You”
  • Lolita Zero “Get Frighten”
  • Kotryna Juodzevičiūtė“Love Shadow”
  • Paula“Let U Go”

Παρακάτω μπορείτε να ακούσετε την συμμετοχή της Lolita που έχει συζητηθεί πολύ λόγω της εκκεντρικής εμφάνισης του καλλιτέχνη.

https://youtu.be/v_2ZtGO2ysE

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.