Λιθουανία: Με την Monika Linkytė και το “Stay” στο Λίβερπουλ

Λιθουανία: Με την Monika Linkytė και το “Stay” στο Λίβερπουλ

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο ο εθνικός τελικός της Λιθουανίας Pabandom iš naujo 2023 όπου μεγάλη νικήτρια αναδείχθηκε η Monika Linkytė με το “Stay”. Στον Λιθουανικό εθνικό τελικό έφτασαν συνολικά 10 συμμετοχές οι οποίες πέρασαν από δύο προκριματικούς γύρους και δύο ημιτελικούς. Οι 10 συμμετοχές που διαγωνίστηκαν απόψε είναι οι παρακάτω:

  1. Mario Junes – “Do What You Do
  2. Moon Bee – “Rumor
  3. Justė Kraujelytė – “Need More Fun
  4. Paulina Paukštaitytė – “Let Me Think About Me
  5. Beatrich – “Like a Movie
  6. Rūta Mur – “So Low
  7. Il Senso – “Sparnai
  8. Petunija – “Love of My Life
  9. Gabrelius Vagelis – “Šauksmas
  10. Monika Linkytė – “Stay

Ως Interval Acts στον αποψινό τελικό εμφανίστηκαν Οι TVORCHI, οι οποίοι θα εκπροσωπήσουν την Ουκρανία στο Λίβερπουλ, ο Duncan Laurence, ο οποίος κέρδισε τη Eurovision το 2019 με το Arcade και η περσινή εκπρόσωπος της Λιθουανίας Monika Liu.

Τα αποτελέσματα θα καθορίστηκαν με 50% televoting και 50% ψηφοφορία κριτικής επιτροπής. Μεταξύ των μελών της κριτικής επιτροπής, ήταν η Monika Liu και ο Vaidotas Valiukevičius, τραγουδιστής των The Roop που εκπροσώπησαν το 2021 την Λιθουανία.

Μεγάλη νικήτρια αναδείχθηκε η Monika Linkytė με την μπαλάντα “Stay”. Την Monika Linkytė οι fans thn θυμούνται από την συμμετοχή της στην Eurovision 2015 με το τραγούδι “This time” (σε ντουέτο με τον Vaidas Baumila).

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.