Λιθουανία: Επιστρέφουν οι The Roop στον εθνικό τελικό της χώρας;

Λιθουανία: Επιστρέφουν οι The Roop στον εθνικό τελικό της χώρας;

Μία ανάρτηση των The Roop και συγκεκριμένα του τραγουδιστή Vaidotas Valiukevičius στο Facebook πριν από μέρες, έφερε πολλές ελπίδες για την επιστροφή του συγκροτήματος στον εθνικό τελικό της Λιθουανίας, με στόχο να διεκδικήσει την εκπροσώπηση της χώρας για την Eurovision.

Υπενθυμίζουμε ότι το συγκρότημα ήταν να εκπροσωπήσει φέτος την χώρα στην Eurovision με το “Οn Fire” αλλά δυστυχώς ο διαγωνισμός ακυρώθηκε λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού. Οι ίδιοι προσκλήθηκαν να επιστρέψουν στον εθνικό τελικό της χώρας εξασφαλίζοντας μία θέση απευθείας στον τελικό κι από ότι φαίνεται ήδη ετοιμάζουν τραγούδια με στόχο ένα από αυτά να είναι κι εκείνο με το οποίο θα διαγωνιστούν.

Η ανάρτηση των The Roop αναφέρει:

Θέλω απλώς να το πω. Δεν μπορώ να συγκρατηθώ. Έχουμε γράψει νέες επιτυχίες σε διεθνές επίπεδο. Το λέω τόσο σταθερά όσο μίλησα για το “On Fire” από την αρχή. Εάν αυτά τα τραγούδια ερμηνεύονταν από παγκοσμίως γνωστούς μουσικούς της κατηγορίας Α, θα γίνονταν στο σύνολό τους επιτυχίες. Ωστόσο … έχουμε το προϊόν, αλλά πρέπει να μάθουμε πώς να το συνδυάσουμε και να το διανέμουμε ευρέως με σύνεση. Δουλεύουμε επάνω σε αυτό. Ελπίζω πραγματικά ότι το σύμπαν θα τακτοποιήσει τα πάντα με τον τρόπο που θα μας επέτρεπε να πάμε μακριά το όνομα της Λιθουανίας και των THE ROOP. Αμήν.

https://www.facebook.com/theroopband/photos/a.709811212447849/3176854632410149/?type=3

Εμείς ελπίζουμε το συγκρότημα να επιστρέψει και να διεκδικήσει την εκπροσώπηση της Λιθουανίας!

https://youtu.be/1EAUxuuu1w8

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.