Λιθουανία: Δείτε απόψε τον πρώτο προκριματικό του Pabandom iš Naujo! 2022

Λιθουανία: Δείτε απόψε τον πρώτο προκριματικό του Pabandom iš Naujo! 2022

Απόψε η Λιθουανική τηλεόραση LRT πραγματοποιεί τον πρώτο προκριματικό της εθνικής της διαδικασίας επιλογής τραγουδιού για την Eurovision 2022 με τίτλο Pabandom iš Naujo! (μτφ. Ας δοκιμάσουμε ξανά). Η Λιθουανική διαδικασίας επιλογής αποτελείται φέτος από 6 shows συνολικά, 3 προκριματικές σειρές, δύο ημιτελικούς και φυσικά τον μεγάλο τελικό που θα πραγματοποιηθεί στις 12 Φεβρουαρίου.

Παρουσιαστές του φετινού Pabandom iš Naujo! θα είναι οι Giedrius Masalskis, Ieva Stasiulevičiūtė και Richardas Jonaitis. Τα αποτελέσματα του αποψινού show θα διαμορφωθούν κατά 50% από την κριτική επιτροπή και κατά 50% από το televoting. Συνολικά 11 καλλιτέχνες θα διαγωνιστούν απόψε, με τους πρώτους 6 να προκρίνονται στην φάση των ημιτελικών. Οι αποψινοί διαγωνιζόμενοι είναι οι παρακάτω:

  1. Elonas Pokanevič – ‘Someday’
  2. Joseph June – ‘Deadly
  3. Urtė Šilagalytė – ‘Running Chords
  4. Gabrielė Goštautaitė – ‘Over
  5. Mary Mo – ‘Get Up’
  6. Augustė Vedrickaitė – ‘Before You`re 6 ft Under’
  7. Sun Francisco – ‘Dream Again
  8. Voldemars Petersons & the Break Hearters – ‘Up
  9. Aldegunda – ‘Holiday
  10. Viktorija Faith – ‘Walk Through the Water
  11. Erica Jennings – ‘Back To Myself

Ανάμεσα τους αποψινούς διαγωνιζόμενους συναντάμε την Erica Jennings η οποία εκπροσώπησε την Λιθουανία στην Eurovision 2001 ως μέλος των SKAMP με το τραγούδι You Got Styles καταλαμβάνοντας την 13η θέση. Τον αποψινό πρώτο προκριματικό μπορείτε να τον παρακολουθήσετε στις 21.00 ώρα Ελλάδας, ΕΔΩ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.