Λιθουανία: Απόψε ο δεύτερος προκριματικός του “Pabandom iš naujo! 2021”

Λιθουανία: Απόψε ο δεύτερος προκριματικός του “Pabandom iš naujo! 2021”

Συνεχίζεται η εθνική επιλογή της Λιθουανίας για την Eurovision 2021, Pabandom iš naujo!, με τον αποψινό δεύτερο προκριματικό. Παρουσιαστές της βραδιάς θα είναι οι Vytautas Rumšas, Ieva Stasiulevičiūtė, ενώ μαζί τους θα βρίσκεται και ο εκπρόσωπος της χώρας το 2015, Vaidas Baumila.

Σήμερα θα δούμε να διαγωνίζονται οι τελευταίοι 10 από τους συνολικά 21 υποψήφιους, έτσι ώστε να προκριθούν στον ημιτελικό του διαγωνισμού:

  1. UnoBand – Eisiu
  2. RapolasDegam
  3. Sunday AfternoonOpen
  4. Aistė Brokenleg – Home
  5. Cosmic Bride – Solitary Star
  6. Norbertas – Man In Need
  7. GebrasyWhere’d You Wanna Go
  8. Evita CololoBe paslapčių
  9. Gabrielius VagelisMy Guy
  10. Gabrielė GoštautaitėFreedom

Κάποιες από τις παραπάνω συμμετοχές δεν έχουν κυκλοφορήσει ακόμα και θα τις ακούσουμε για πρώτη φορά σήμερα, στον δεύτερο προκριματικό όπου έχει μαγνητοσκοπηθεί πριν από 4 μέρες.

Ανάμεσα στου υποψήφιους συναντάμε την εκπρόσωπο της χώρας στην Eurovision 2014, Vilija Matačiūnaitė, που πλέον κάνει καριέρα ως Sunday Afternoon.

Από τις 10 συμμετοχές, θα προκριθούν στον ημιτελικό οι 5. Το αποτέλεσμα θα κριθεί από την ψηφοφορία της κριτικής επιτροπής του σόου, που αποτελείται από τους Ramūnas Zilnys, Vytautas Bikus, Gerūta Griniūtė και Stanislavas Stavickis-Stano, αλλά και από αυτή του κοινού.

Σήμερα, επίσης, θα έχουμε την δυνατότητα να παρακολουθήσουμε για πρώτη φορά τους περσινούς νικητές THE ROOP, να ερμηνεύουν ζωντανά το υποψήφιο τραγούδι τους για το Pabandom iš naujo!,  Discoteque, με το οποίο θα διαγωνιστούν απευθείας στον τελικό.

Ο δεύτερος προκριματικός θα ξεκινήσει στις 21:00 ώρα Ελλάδος και θα μπορέσετε να τον παρακολουθήσετε από ΕΔΩ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.