Λευκορωσία 2017: Ξεκίνησε η υποβολή αιτήσεων

Λευκορωσία 2017: Ξεκίνησε η υποβολή αιτήσεων

Το εθνικό ραδιοτηλεοπτικό δίκτυο τη Λευκορωσίας, BTRC, ανακοίνωσε την έναρξη υποβολής αιτήσεων για τους ενδιαφερόμενους που επιθυμούν να λάβουν μέρος στον εθνικό τελικό της χώρας.

Από χθες λοιπόν και μέχρι τις 22 Νοεμβρίου μπορούν να δηλώνουν συμμετοχή τόσο Λευκορώσοι καλλιτέχνες όσο και καλλιτέχνες που δεν είναι κάτοικοι της χώρας. Όσοι επιθυμούν να λάβουν μέρος στην εθνική επιλογή θα πρέπει να συμπληρώσουν την επίσημη αίτηση και να τη στείλουν στο BTRC, μαζί με φωτοτυπία της ταυτότητάς τους, τους στίχους του τραγουδιού στα ρώσικα ή στα αγγλικά και το τραγούδι τους ηχογραφημένο και γραμμένο σε CD. Στη συνέχεια θα ακολουθήσει μια σειρά auditions, που θα προβάλλονται ζωντανά από το www.tvr.by, και θα ολοκληρωθούν μέχρι τις 30 Νοεμβρίου.

Έπειτα μια ειδική κριτική επιτροπή θα επιλέξει το πολύ 15 καλλιτέχνες οι οποίοι θα διαγωνισθούν στον εθνικό τελικό που θα πραγματοποιηθεί μέχρι τις 25 Ιανουαρίου 2017. Η επίσημη ανακοίνωση των ημερομηνιών θα γίνει μέσα στις επόμενες εβδομάδες.

Ο νικητής που θα ταξιδέψει στο Κίεβο, θα προκύψει κατά 50% από την ψηφοφορία της κριτικής επιτροπής και κατά 50% από την τηλεψηφοφορία του κοινού. Αν υπάρξει ισόπαλο αποτέλεσμα, τότε η κριτική επιτροπή θα κληθεί να ψηφίσει εκ νέου ανάμεσα στις συμμετοχές που ισοψήφισαν και θα καθορίσει τον νικητή.

Πέρσι στη Σουηδία, η Λευκορωσία εκπροσωπήθηκε από τον IVAN που δεν κατάφερε όμως να προκριθεί στον τελικό, με το τραγούδι Help You Fly.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.