Λευκορωσία: Στις 6 Μαρτίου ο εθνικός τελικός της χώρας

Λευκορωσία: Στις 6 Μαρτίου ο εθνικός τελικός της χώρας

Σύμφωνα με τα ΜΜΕ της Λευκορωσίας, ο τηλεοπτικός φορέας BTRC άνοιξε τις υποβολές για τον επόμενο Εθνικό Τελικό της χώρας, προκειμένου να επιλέξει την επόμενη συμμετοχή της Λευκορωσίας για το διαγωνισμό της Eurovision 2020.

Η τελική προθεσμία για τις υποβολές έχει οριστεί στις 17 Ιανουαρίου 2020. Ωστόσο, ορισμένες αλλαγές πρέπει να παρατηρηθούν στον τρόπο με τον οποίο θα επιλεγεί ο νικητής. Το 2019, η κριτική επιτροπή όντως επέλεξε αποκλειστικά την ZENA και τις έδωσε το εισιτήριο για το Τελ Αβίβ. Το 2020, ο ραδιοτηλεοπτικός φορέας αποφάσισε ότι η συμμετοχή της Λευκορωσίας θα επιλεγεί τόσο από την κριτική επιτροπή όσο και από το κοινό.

Οι ακροάσεις θα πραγματοποιηθούν στις 27 Ιανουαρίου, όπου οι 12 καλύτερες συμμέτοχες θα περάσουν στο εθνικό τελικό που θα πραγματοποιηθει στις 6 Μαρτίου, όπου το κοινό και μια επαγγελματική κριτική επιτροπή θα αποφασίσουν το τελικό αποτέλεσμα. Ένα τελευταίο πράγμα που πρέπει να αναφερθεί είναι ότι σε περίπτωση ισοβαθμίας στο τέλος των αποτελεσμάτων θα ανοίξει ένας ακόμη γύρος ψηφοφορίας για να ληφθεί η τελική απόφαση.

Η Λευκορωσία πέτυχε το καλύτερο αποτέλεσμα στην Eurovision το 2007, όταν ο Koldun εκπροσώπησε τη χώρα του με το “Work Your Magic” και τερμάτισε στην 6η θέση. Η ZENA εκπροσώπησε τη Λευκορωσία στο Τελ Αβίβ με το τραγούδι “Like It” και κατέληξε στην 24η θέση.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.