Λευκορωσία: Ακούστε τα 12 υποψήφια τραγούδια του εθνικού τελικού

Λευκορωσία: Ακούστε τα 12 υποψήφια τραγούδια του εθνικού τελικού

Ολοκληρώθηκε απόψε η οντισιόν που διοργάνωσε η Λευκορωσική τηλεόραση με σκοπό την επιλογή των 12 φιναλίστ του εθνικού τελικού της Λευκορωσίας για την ανάδειξη του εκπροσώπου της χώρας στην Eurovision 2020.  Συνολικά 49 καλλιτέχνες ερμήνευσαν τα τραγούδια τους μπροστά από μια επιτροπή η οποία επέλεξε τα 12 καλύτερα για τον τελικό. Στην παρακάτω λίστα μπορείτε να ακούσετε τα τραγούδια που προκρίθηκαν από την σημερινή οντισιόν.

  1. Anastasiya Hlamоzda – Burning Again 
  2. Darya Khmelnitskaya – On Fire
  3. АURА – Barany svajo
  4. VАL – Da vidna
  5. Angelika Pushnоva –True Love   
  6. NAPOLI – Don’t Let Me Down 
  7. Sasha Zakharik – Rocky Road 
  8. KeySi – Chili Pepper 
  9. Yan Yarosh – Fire 
  10. Anastasiya Razvadоvskaya – Hello 
  11. CHАKRАS – La-ley-la 
  12. Anastasiya Malashkevich – Invisible

Ο εθνικός τελικός θα διεξαχθεί στο 600 Metrov Studio στην πρωτεύουσα της Λευκορωσίας Μίνσκ, ενώ η ημερομηνία διεξαγωγής του είναι ακόμη άγνωστη. Φέτος το televoting θα επιστρέψει στον Λευκορωσικό τελικό μετά από ένα χρόνο απουσίας καθώς πέρσι το αποτέλεσμα κρίθηκε μόνο από την κριτική επιτροπή. Φέτος το αποτέλεσμα θα κριθεί κατά 50% από το televoting και κατά 50% από την κριτική επιτροπή.

Ανάμεσα στους 12 συμμετέχοντες του τελικού συναντάμε το συγκρότημα NAPOLI που συμμετέχει σε κάθε εθνικό τελικό της Λευκορωσίας από το 2014 μέχρι σήμερα. Επίσης ένας από τους συνθέτες του τραγουδιού True Love της Angelika Pushnоva είναι ο Έλληνας Νίκος Σοφής, o οποίος φέτος συμμετέχει με άλλες δυο συνθέσεις του στην εθνική προεπιλογή της Μολδαβίας. Ως INFE Greece ευχόμαστε στην συμμετοχή του Νίκου Σοφή καλή επιτυχία.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.