Λετονία: Στις 12 Φεβρουαρίου ο τελικός του Supernova 2022

Λετονία: Στις 12 Φεβρουαρίου ο τελικός του Supernova 2022

Όπως έγινε γνωστό από την επίσημη ιστοσελίδα της Eurovision, Eurovision.tv, ο τελικός της διαδικασίας επιλογής της Λετονίας για τον διαγωνισμό του επόμενου έτους, Supernova 2022, θα πραγματοποιηθεί στις 12 Φεβρουαρίου, ξεκινώντας στις 5 Φεβρουαρίου με τον ημιτελικό που θα μας οδηγήσει στον μεγάλο τελικό.

Η δημόσια τηλεόραση της χώρας LTV, δεν έχει δώσει κάποια πληροφορία προς το παρόν όσον αφορά τη μορφή του Supernova, ενώ έχει δηλώσει πως θα προβεί σε ανακοινώσεις τον Ιανουάριο.

Συνολικά 130 τραγούδια υποβλήθηκαν για το σόου επιλογής της Λετονίας, αριθμός που αποτελεί τον υψηλότερο μέχρι σήμερα. Η Agnese Strause-Kubliņa, Επικεφαλής Παιδικών, Νεανικών και Ψυχαγωγικών Προγραμμάτων της LTV, δήλωσε:

Αυτή θα είναι η πλουσιότερη χρονιά του Supernova όσον αφορά το είδος, καθώς υποβλήθηκαν τραγούδια διαφόρων ειδών που ανήκουν στις κατηγορίες ποπ, λαϊκή μουσική, ηλεκτρονική μουσική και hard rock.

Μέχρι το τέλος του 2022, οι συμμετέχοντες του Supernova θα αξιολογηθούν από μία κριτική επιτροπή που θα επιλεγεί από την LTV. Η κριτική επιτροπή θα αξιολογήσει τη δομή του τραγουδιών, τη πρωτοτυπία, την διάταξη, το μήνυμα, τη συμμόρφωση με τις σύγχρονες τάσεις της αγοράς, τις ικανότητες των τραγουδιών και των διαγωνιζομένων, τις προσωπικότητες και τα προηγούμενα επιτεύγματα στον κλάδο, καθώς και τις δυνατότητες για μελλοντικά επιτεύγματα.

Οι συμμετοχές του Supernova 2022 θα αποκαλυφθούν τον Ιανουάριο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.